60 Κιλά Κάνναβης Εντοπίστηκαν σε Εγκαταλελειμμένο Αυτοκίνητο

60 Κιλά Κάνναβης Εντοπίστηκαν σε Εγκαταλελειμμένο Αυτοκίνητο

Ένας 32χρονος έχει συλληφθεί και ακόμα δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 28 ετών, αναζητούνται για την υπόθεση του εγκαταλελειμμένου, λόγω βλάβης, αυτοκινήτου, στο οποίο η αστυνομία ανακάλυψε περίπου εξήντα κιλά κάνναβης.

60 Κιλά Κάνναβης Εντοπίστηκαν σε Εγκαταλελειμμένο Αυτοκίνητο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής εντόπισαν την περασμένη Παρασκευή στο 72ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών αυτοκίνητο το οποίο ήταν ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης. Ερευνώντας στη συνέχεια το αυτοκίνητο, βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών και ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι την ποσότητα κάνναβης μετέφεραν ο 26χρονος και ο 28χρονος.

Όμως, λόγω της βλάβης που παρουσίασε το αυτοκίνητο, το εγκατέλειψαν και στη συνέχεια ο 32χρονος- από την Αλβανία όπως και οι δύο άνδρες που αναζητούνται- τους βοήθησε προκειμένου να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν τον 32χρονο στους Αγίους Θεοδώρους και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, για να απολογηθεί. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου και του 28χρονου.
Πηγή

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει Mannequin Challenge και εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ