ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι!

Τα δώρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι ευπρόσδεκτα όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από συναδέλφους, καθώς συχνά είναι η δεύτερή μας οικογένεια.

Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι να λαμβάνει κανείς δώρο από τους εργοδότες του, ως ένδειξη επιβεβαίωσης ότι η συνεισφορά στο κοινό σκοπό, δε περνάει απαρατήρητη.

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι!

Σας δίνουμε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά τι δώρα έκαναν μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στους υπαλλήλους τους.

Apple

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι! - Εικόνα 2

Η Apple τις παραμονές των Χριστουγέννων πέρυσι δώρισε στους υπαλλήλους της ακουστικά urBeats και 9μηνη συνδρομή στην υπηρεσία streaming Apple Music. Φέτος, οι υπάλληλοι της πολυεθνικής έλαβαν ένα μπλουζάκι, όπου αναγράφεται ο σκοπός της εταιρείας.

Microsoft

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι! - Εικόνα 3

Η Microsoft έκανε δώρο στους υπαλλήλους της την κονσόλα Xbox One με ένα σημείωμα που έγραφε «Εγώ το κατάφερα αυτό.» Η κονσόλα κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση και ειδικά μόνο για τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Mail.Ru

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι! - Εικόνα 4

Ο ρώσικος όμιλος Mail.Ru Group για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του έφτιαξε ειδικά για τις γιορτές ένα παγοδρόμιο στο κτήριο της εταιρείας, συνολικής έκτασης 325 τ.μ. Επίσης, στους υπαλλήλους χαρίστηκαν ζεστά γιλέκα με το λογότυπο της εταιρείας.

Ferrari

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι! - Εικόνα 5

Η αυτοβιομηχανία Ferrari έδωσε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της να διαλέξουν το δώρο που θέλουν και τους χάρισε δώρο Χριστουγέννων 5.000 ευρώ. Η εταιρεία μετράει 2.850 υπαλλήλους.

Τράπεζα Tinkoff

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι! - Εικόνα 6

Ο ιδρυτής της τράπεζας έκανε δώρο σε 8 υπαλλήλους που εργάζονται από την ίδρυση της αυτοκίνητα BMW Σειρά 5, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και επιτυχίας στο έργο τους.

BuzzFeed

Για δείτε τι δώρα Χριστουγέννων πήραν ΑΥΤΟΙ οι υπάλληλοι! - Εικόνα 7

Οι υπάλληλοι της εταιρείας μέσων ενημέρωσης BuzzFeed έλαβαν δώρο smart ρολόγια της Apple. Αυτά τα ρολόγια έχουν μόλις ένα μήνα που κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

1 2

Advertisement