Χωρίς επαφή με το περιβάλλον ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Χωρίς επαφή με το περιβάλλον ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας βρίσκεται ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος θα οδηγηθεί το μεσημέρι της Τρίτης στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι ημέρες μετά το έγκλημα εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης. Πηγή που έχει εικόνα του κρατουμένου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Χωρίς επαφή με το περιβάλλον ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Η κατάστασή του δυσχεραίνει την επικοινωνία του με το δικηγόρο του, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει καθαρή εικόνα για τα όσα συνέβησαν και το τι υποστηρίζει ο εντολέας του.

Ο 39χρονος δεν ήταν ούτε χθες Δευτέρα σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις και οι απαντήσεις που έδινε δεν είχαν λογική συνοχή. Ποιος είναι ο Χρήστος Μπαλαντίνας Ως φανατικός οπαδός του Αρτέμη Σώρρα εμφανιζόταν σε τοπικά κανάλια της Θεσσαλίας ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία με θύμα την 45χρονη παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα στη Λαμία.

Πρόκειται για τον άνδρα που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ευρυτανία σε κατάσταση σύγχυσης. Το DNA του ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια με αυτό του δολοφόνου της 45χρονης που είχε βρεθεί νεκρή στις 28 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της. Η γιατρός πάλεψε για να σώσει τη ζωή της, γεγονός που αποδεικνύεται από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της και ανήκει στον 39χρονο. Την ώρα που οι αστυνομικοί αναζητούσαν το δράστη εκείνος ανέβαζε βίντεο στο Facebook με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τη γεωγραφική του θέση και να τον συλλάβουν.

Ο Χ.Μ. μιλούσε ασυνάρτητα στους αστυνομικούς και χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες για να ομολογήσει. «Για να μου λέτε ότι έγιναν έτσι τα πράγματα μάλλον εγώ τη σκότωσα. Δεν ξέρω να σας πω όμως κάτι άλλο», φέρεται να είπε στους άνδρες της Ασφάλειας.

Ο 39χρονος στο πρόσφατο παρελθόν εμφανιζόταν σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές τοπικών καναλιών προσπαθώντας να πείσει το κοινό ότι ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να σώσει την Ελλάδα με τα 600 δισ. που έχει στην κατοχή του.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ