Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: «Παράφρων ο δράστης», υποστήριξε ο δικηγόρος του

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: «Παράφρων ο δράστης», υποστήριξε ο δικηγόρος του

Την εκτίμηση ότι ο εντολέας του είναι παράφρων εξέφρασε ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα.

«Όλα αυτά τα οποία έχει αναφέρει στην απολογία του δείχνουν έναν άνθρωπο παράφρονα, κι εκεί ήταν και η αδυναμία μου στη συνεννόηση μαζί του από την πρώτη στιγμή», είπε μιλώντας στο κανάλι Epsilon ο δικηγόρος.

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: «Παράφρων ο δράστης», υποστήριξε ο δικηγόρος του

Στην ερώτηση αν ο εντολέας του είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν είπε:

Αυτό που ξέρω είναι ότι όσα ανέφερε στην απολογία του τα είχε πει και στην Ασφάλεια προανακριτικά, όπου εκεί οι άνθρωποι αδυνατούσαν να πιστέψουν τα λεγόμενά του, δεν μπορούσαν να τα καταγράψουν σε έγγραφα. Επίσης από το ρεπορτάζ έχω αντιληφθεί ότι και οι άνθρωποι που συνάντησε μετά την πράξη, κι εκείνοι διαπίστωσαν μια ασυναρτησία στη σκέψη του και ότι βρισκόταν σε μόνιμη σύγχυση. Αρκετοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν ήδη καταθέσει και τα λεγόμενά τους είναι καταγεγραμμένα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφανθούν οι ειδικοί για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του δράστη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει ήδη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ επεσήμανε πως έχει την πληροφόρηση ότι «αυτή η παραληρηματική συμπεριφορά έχει αποκαλυφθεί και σε πολλούς άλλους ανθρώπους κατά το παρελθόν»

«Αυτό είναι όμως μια δική μου έρευνα και μένει να αποδειχθεί», κατέληξε

Η ανατριχιαστική ομολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη:

«Μου είπε να κοιμηθούμε και αύριο το πρωί να πάμε να τραβήξουμε το βίντεο. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ στο δωμάτιο. Εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι και της είπα έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου. Αυτή σκεπάστηκε γιατί κρύωνε και εγώ της είπα Θεά μου έλα να βγάλουμε όλη αυτή την ένταση με δημιουργία. Έλα να κάνουμε τώρα έναν γνήσιο Έλληνα, έναν ημίθεο. Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε «Άκου ο κύκλος σου τελείωσε. Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και από όλα αυτά τα στοιχεία μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Έμεινα αποσβολωμένος να την κοιτάω και μου είπε εσύ τελείωσες από τον αγώνα. Εγώ θα συνεχίσω ως πρόεδρος στο γραφείο μου.

Της λέω εντάξει, τι σχέση έχει αυτό με τον έρωτά μας και το παιδί μας; Δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Είχε μια σχέση με έναν ναυτικό, τον Κυριάκο για αυτό και ήθελε να κρατήσουμε μυστική τη σχέση μας. Ήμουν διακριτικός δεν ήθελα να την εκθέσω και έκανα όπως ήθελε εκείνη. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έpωτα κρυφά σε ξενοδοχεία στη Λαμία, στην Καρδίτσα.

Το καλοκαίρι του 2016 θα πηγαίναμε στην Κρήτη. Της πρότεινα να έρθει μαζί μου. Είπε ότι είχε δίλημμα να έρθει γιατί είχε εισιτήριο να πάει στον Κυριάκο στην Κορέα. Της είπα πως θα πάω μόνος μου εκεί κάτω χωρίς την ασπίδα μου.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ