Σύλληψη Έφη Ηροδότου: Που κρυβόταν τόσα χρόνια-Το σπίτι «καταφύγιο»

Σύλληψη Έφη Ηροδότου: Που κρυβόταν τόσα χρόνια-Το σπίτι "καταφύγιο"

Η σύλληψη της Νο1 Κύπριας καταζητούμενης Έφης Ηροδότου έχει φέρει στο προσκήνιο και πάλι την υπόθεση με το τροχαίο που στέρησε τη ζωή το 2007 στον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου.

Η Ηροδότου κρυβόταν σε σπίτι στο Νέο Ηράκλειο Αττικής μαζί με τους γονείς της, όταν την εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύλληψη Έφη Ηροδότου: Που κρυβόταν τόσα χρόνια-Το σπίτι «καταφύγιο»

Αυτούσιο το δημοσίευμα του news247.gr:

Συνέλαβαν στο Ν. Ηράκλειο όλη την οικογένεια της Νο1 Κύπριας καταζητούμενης

Η 30χρονη καταζητούμενη πριν 10χρόνια οδηγώντας μεθυσμένη παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε έναν 17χρονο. Μαζί της συνελήφθησαν και οι γονείς της

Συνελήφθησαν στο Νέο Ηράκλειο όπου κρύβονταν, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μία οικογένεια Κυπρίων, εκ των οποίων δύο μάνα και κόρη, 58 και 30 ετών αντίστοιχα και ο 62χρονος πατέρας της οικογένειας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν Διεθνή Εντάλματα Σύλληψης των Κυπριακών Αρχών.

Ειδικότερα, η 30χρονη κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από επικίνδυνη πράξη και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της συνωμοσίας για την διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας για την διάπραξη πλημμελήματος, της συνωμοσίας για την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, της κατασκευής αποδεικτικών στοιχείων, της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστών εγγράφων, της παρεμβολής σε δικαστικές διαδικασίες, της ψευδορκίας και δωροδοκίας για ψευδορκία, της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και του συμβιβασμού κακουργημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ