Νοσοκομείο Αγρινίου: 28χρονη εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της!

Νοσοκομείο Αγρινίου: 28χρονη εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της!

Μετά το σοκ που προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η εγκατάλειψη τριών κοpιτσιών από τους γονείς του, άλλη μια περίπτωση εγκατάλειψης καταγράφεται, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο.

Νοσοκομείο Αγρινίου: 28χρονη εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr χθες, στις 4 περίπου τα ξημερώματα, στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου εμφανίστηκε -κατά δήλωση της- 28χρονη Βουλγάρα υπήκοος που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοpιτσάκι με φυσιολογικό τοκετό. Στις 11 περίπου το πρωί, που χρειάστηκε να δώσει τα ακριβή της στοιχεία στη γραμματεία, η νεαρή γυναίκα βγήκε από τον θάλαμο της, χωρίς ποτέ να επιστρέψει.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία ενώ το βρέφος θα το αναλάβουν υπηρεσίες πρόνοιας στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτρη Μιχάλη , που επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

Όπως εξήγησε ο κ. Μιχάλης, αφού πέρασε λίγη ώρα και η γυναίκα δεν εντοπίστηκε στους χώρους του νοσοκομείου, ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και η Εισαγγελία: “Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών, ενώ το υγιέστατο βρέφος θα μεταφερθεί σήμερα στο Καραμανδάνειο που διαθέτει τμήμα νεογνών για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα, έως ότου κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για να το αναλάβει κάποιο ίδρυμα”, εξηγεί ο κ. Μιχάλης, που επισημαίνει πως εξετάζεται αν η γυναίκα έδωσε το πραγματικό της όνομα στην προφορική δήλωσή της κατά την έλευσή της στο νοσοκομείο.

πηγή

https://www.sarotiko.gr/2017/01/19/survivor-poioi-einai-eponimoi-paiktes/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ