8 αντικείμενα που πρέπει να «πάρουν πόδι» από την κουζίνα σου ΤΩΡΑ

8 αντικείμενα που πρέπει να "πάρουν πόδι" από την κουζίνα σου ΤΩΡΑ

Ξεκαθάρισμα τώρα! Η κουζίνα μας, ένα «δημιουργικό εργαστήρι» μέσα στo σπίτι, οφείλει να είναι οργανωμένο και τακτοποιημένο.
Υπάρχουν αντικείμενα που όχι μόνο δεν έχουν καμία χρησιμότητα αλλά αντιθέτως επιβαρύνουν και αποδιοργανώνουν τον χώρο, σας μπερδεύουν.

8 αντικείμενα που πρέπει να «πάρουν πόδι» από την κουζίνα σου ΤΩΡΑ

Αν θέλετε να κάνετε τον χώρο λειτουργικό, επαναπροσδιορίστε τον ρόλο κάθε αντικειμένου σε αυτό, κι αν χρειαστεί, απαλλαγείτε από αυτό. Ακολουθούν 10 πράγματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στην κουζίνα σας αυτή τη στιγμή…

1) Εργαλεία που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ: Ανοίξτε τα συρτάρια της κουζίνας και δείτε τι εργαλεία έχετε καταχωνιασμένα. Ποια από αυτά κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη και ποια από αυτά δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει… ίσως και ποτέ; Κάντε ξεκαθάριστα και απαλλαγείτε από τα τελευταία.

2) Τηγάνια που δεν είναι αντικολλητικά: Οχι μόνο δυσκολεύουν το έργο της μαγειρικής αλλά ο καθαρισμός τους πάντα είναι ένας μπελάς.

3) Ξύλινες κουτάλες που έχουν χαλάσει: Είναι σωστότερο να πλένονται στο χέρι παρά στο πλυντήριο πιάτων. Οσες όμως είναι φθαρμένες, είναι καλύτερο να απομακρυνθούν.

4) Μαχαίρια που πια… δεν κόβουν: Απαλλαγείτε από αυτά. Κόβοντας με μαχαίρι που δεν κόβει καλά υπάρχει κίνδυνος να γίνει ατύχημα.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ