12 Επτασφράγιστα Μυστικά των Αεροπορικών Εταιρειών

12 Επτασφράγιστα Μυστικά των Αεροπορικών Εταιρειών

Κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του, και οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών δεν αποτελούν εξαίρεση. Κάποιοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις λεπτομέρειες της εργασίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα βρήκαμε για σας 12 τέτοιες χρήσιμες αποκαλύψεις στο Διαδίκτυο.

12 Επτασφράγιστα Μυστικά των Αεροπορικών Εταιρειών

Δεν μπορούν να λυθούν όλα τα μικρά προβλήματα αμέσως

12 Επτασφράγιστα Μυστικά των Αεροπορικών Εταιρειών - Εικόνα 2

Μην θεωρείτε ότι κάποιος θα επιτρέψει την επιβίβαση στο αεροσκάφος, αν δεν είναι ασφαλές. Στην πραγματικότητα, η λίστα με όλα όσα πρέπει να ελεγχθούν πριν την απογείωση του αεροσκάφους, είναι απλά τεράστια. Αλλά υπάρχουν μικρά ελαττώματα, που δεν επηρεάζουν την ασφάλεια, και μπορούν να ελεγχθούν αργότερα. Αυτό γίνεται προκειμένου να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πτήσεων.

Για ποιο λόγο υπάρχει χερούλι δίπλα στην πόρτα μέσα στο αεροπλάνο;

12 Επτασφράγιστα Μυστικά των Αεροπορικών Εταιρειών - Εικόνα 3

Έχει σχεδιαστεί κυρίως για το πλήρωμα του προσωπικού σε περίπτωση πρόκλησης πανικού στο αεροσκάφος. Όταν οι αεροσυνοδοί ετοιμάζουν τη πόρτα για μια επείγουσα εκκένωση των επιβατών, όσοι έχουν πανικοβληθεί μπορεί κατά λάθος να την ρίξουν ή ακόμη και να την σπρώξουν εσκεμμένα. Το χερούλι βοηθάει την αεροσυνοδό να εμποδίσει από την πτώση.

Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης τρώνε διαφορετικό φαγητό

12 Επτασφράγιστα Μυστικά των Αεροπορικών Εταιρειών - Εικόνα 4

Αν ξαφνικά ένας από δύο κυβερνήτες πάθει τροφική δηλητηρίαση και δεν είναι θέση να πιλοτάρει το αεροπλάνο, τότε θα αναλάβει ο άλλος πιλότος. Ωστόσο, ο κανόνας αυτός δεν λειτουργεί σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Οι κλειδαριές δεν προστατεύουν τις αποσκευές από το άνοιγμα

Οι κλειδαριές στις αποσκευές με φερμουάρ είναι άχρηστες, επειδή είναι εύκολο να τις ανοίξει κάποιος χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό μολύβι ή στυλό.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ