ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ησαΐα χόρευε στο Πόρτο Χέλι για Ρουβά – Ζυγούλη

Μπορεί στα μάτια του κόσμου και στη δική τους καθημερινότητα να θεωρούνται ήδη παντρεμένοι, όμως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πρόκειται να γίνουν σύντομα και επίσημα ανδρόγυνο ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ησαΐα χόρευε στο Πόρτο Χέλι για Ρουβά – Ζυγούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το μυστήριο -που αναμένεται να μαγνητίσει τα φώτα της δημοσιότητας- θα γίνει το Σάββατο 1η Ιουλίου στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη Marianna Bay, στο Πόρτο Χέλι.

Η επιλογή της γαμήλιας τοποθεσίας δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού κουμπάροι του λαμπερού ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με τους οποίους το ζευγάρι συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.

Σας θυμίζουμε ότι στο κτήμα Marianna Bay και στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου -εντός αυτού- είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια και η βάφτιση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, της μικρής Αριάδνης, με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ακολούθησε κρητικό γλέντι, με τον Σάκη να φορά κρητική βράκα και να χορεύει πεντοζάλη. Μάλιστα, το κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη διαθέτει δική του παραλία, που εκτείνεται σ’ έναν απάνεμο όρμο, και όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί μιλούν για σκηνικό που θυμίζει Μόντε Κάρλο!

Ο,τι πρέπει δηλαδή για τον γάμο της χρονιάς. «Θα το πάρω το αγόpι. Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο. Θα το πάρω, και μάλιστα άμεσα. Το καλοκαίρι είναι μία ωραία και ρομαντική εποχή…

Ησαΐα χόρευε στο Πόρτο Χέλι για Ρουβά - Ζυγούλη

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

1 2

Advertisement