ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΟΚ: Ανάρτησε στο Facebook γυμvές φώτο της συντρόφου του!

Για την 8η Φεβρουαρίου 2018 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων η εκδίκαση υπόθεσης με κατηγορούμενο για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και δη γυμvώv φωτογραφιών και υλικού από τις προσωπικές στιγμές της συντρόφου του, έναν κάτοικο της Κω.

ΣΟΚ: Ανάρτησε στο Facebook γυμvές φώτο της συντρόφου του!

Η κοπέλα σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από τον Ιούλιο του 2009 έως και το τέλος Μαΐου διατηρούσε εpωτιkή σχέση με τον κατηγορούμενο στην Κω, τον οποίο γνώρισε μέσω του Facebook.

Στα τέλη Μαίου του 2011 ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν, αλλά αυτός φέρεται να ήταν αντίθετος κι από τότε, όπως προέκυψε από την Εισαγγελική έρευνα, άρχισε να την παρενοχλεί συνεχώς μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων στο κινητό της τηλέφωνο και μηνυμάτων στο Facebook.

Φέρεται μάλιστα να την είχε απειλήσει ότι θα ανεβάσει στο Facebook φωτογραφίες της και την 30η Αυγούστου 2011 η κοπέλα είδε φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα, που, όπως υποστηρίζει είχε φτιάξει ο κατηγορούμενος στο δικό της όνομα και αμέσως απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Εκτύπωσε τις φωτογραφίες με αισθησιακό περιεχόμενο και τις παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

1 2

Advertisement