11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά

11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά

Αν φοράτε γυαλιά, σίγουρα ξέρετε πως υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και προβλήματα. Το να βρείτε τη θήκη τους και να σταματήσετε το θάμπωμα των φακών, είναι μόλις 2 από τα πιο κοινά.

11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά

Ωστόσο, παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές και κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη σε ό,τι αφορά τα γυαλιά σας.

#1 Πώς να βρείτε τα γυαλιά σας στο σκοτάδι11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά - Εικόνα 1

Τοποθετήστε μια λωρίδα με φωσφορούχο χρώμα στη θήκη των γυαλιών. Έτσι, θα είναι ευκολότερο να τα εντοπίσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

#2 Σκούπισμα φακών11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά - Εικόνα 2

Το καλύτερο ύφασμα για το στεγνό καθάρισμα των γυαλιών σας, είναι οι μικροΐνες. Δεν γρατζουνίζουν τους φακούς και δεν συσσωρεύουν σκόνη. Ποτέ μην σκουπίσετε τα γυαλιά με την μπλούζα σας. Θα δημιουργηθούν μικρές γρατζουνιές, που θα αποτελέσουν πρόσθετο βάρος στα μάτια σας.

#3 Αντικατάσταση γυαλιών11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά - Εικόνα 3

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όταν τα γυαλιά σας δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να βρείτε άλλη λύση. Αν βλέπετε κοντά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας για να δείτε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες.

#4 Πλύσιμο των φακών11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά - Εικόνα 4

Το υγρό για το πλύσιμο των πιάτων, είναι ιδανικό για τους φακούς. Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά που περιέχουν αλκοόλ, ξύδι, αμμωνία ή χλωρίνη. Αυτά τα συστατικά, μειώνουν το προστατευτικό στρώμα των φακών.

#5 Αποτρέψτε τους φακούς από το να θολώσουν11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά - Εικόνα 5

Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ανθρώπων που φορούν γυαλιά. Για να σταματήσει αυτό, παρά την αλλαγή στη θερμοκρασία, μπορείτε να προσθέσετε λίγο υγρό ή σκληρό σαπούνι εκ των προτέρων.

#6 Τα γυαλιά δεν είναι για να συγκρατούν τα μαλλιά11 δοκιμασμένα εκπληκτικά κόλπα για αυτούς που φορούν γυαλιά - Εικόνα 6

Αν χρησιμοποιείτε τα γυαλιά για να συγκρατούν τα μαλλιά σας, το πλαίσιο θα χάσει το σχήμα του και θα αρχίσει να πέφτει. Όταν πλένετε το πρόσωπο, μην χρησιμοποιείται τα γυαλιά. Καλύτερα να τα αφαιρέσετε.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ