9 Σούπερ Καταπληκτικοί Τρόποι Για Να Χρησιμοποιήσετε Τη Λαδόκολλα!

9 Σούπερ Καταπληκτικοί Τρόποι Για Να Χρησιμοποιήσετε Τη Λαδόκολλα!

Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τη λαδόκολλα;

Όχι αρκετά! Εδώ είναι 9 καταπληκτικοί τρόποι χρήσης της, που δεν έχουν καμία σχέση με το ψήσιμο!

9 Σούπερ Καταπληκτικοί Τρόποι Για Να Χρησιμοποιήσετε Τη Λαδόκολλα!

 truelife.gr

1. Καθαρίστε ένα ανοιχτήρι. Εάν τα γρανάζια από το ανοιχτήρι έχουν αρχίσει να μαζεύουν βρωμιές και να μη λειτουργούν κανονικά, ανοιγοκλείστε το περνώντας μέσα ένα κομμάτι λαδόκολλα. Με τον τρόπο αυτό, όλες οι βρωμιές και τα ψίχουλα που έχουν κολλήσει μέσα, θα αφαιρεθούν.

2. Διατηρήστε τα ξύλινα σκεύη της κουζίνας. Αφού πλύνετε και στεγνώσετε τα ξύλινα μπολ που έχετε στην κουζίνα, καλύψτε τα με λαδόκολλα για να τα διατηρήσετε σαν καινούργια. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για τη φύλαξη της ξύλινης επιφάνειας κοπής, ώστε να είναι πάντα καθαρή και ασφαλής από τα επικίνδυνα βακτήρια.

3. Δώστε λάμψη στις επιφάνειες χρωμίου. Η βρύση είναι ένα από τα σημεία της κουζίνας που δύσκολα διατηρούνται καθαρά. Για να την κρατήσετε μακριά από τις αντιαισθητικές δαχτυλιές, σκουπίστε τη με ένα κομμάτι λαδόκολλας. Το ίδιο ισχύει για όλες τις επιφάνειες με χρώμιο.

4. Αυτοσχέδιο καπάκι κατσαρόλας. Έχετε ξεκινήσει το μαγείρεμα του αγαπημένου σας φαγητού, όταν διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε το καπάκι. Μην απελπίζεστε! Κόψτε ένα κομμάτι λαδόχαρτο σε στρογγυλό σχήμα που να ταιριάζει στο άνοιγμα της κατσαρόλας και ανοίξτε μια τρύπα στη μέση ώστε να μπορεί ο ατμός να διαφεύγει.

5. Καθαρίστε το πάτωμα. Προσαρμόστε ένα κομμάτι λαδόκολλας στη σκούπα σας και σκουπίστε όπως συνήθως. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσο καλά κολλάει η σκόνη στη λαδόκολλα!

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ