Δώσε τέλος στους μαύρους κύκλους για πάντα!

Δώσε τέλος στους μαύρους κύκλους για πάντα!

Σε καμία δεν αρέσει να μοιάζει με ένα μικρό πάντα-όσο χαριτωμένα κι αν είναι! Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα από τα πιο συχνά κι ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά όμως μπορείς να τους αποχαιρετήσεις μια για πάντα με εύκολα μυστικά και τρικ.

Δώσε τέλος στους μαύρους κύκλους για πάντα!

Δες παρακάτω όλα όσα θες να ξέρεις και πλέον bye bye panda eye!

Τι είναι;

Οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι δεν είναι κάτι άλλο από τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής των ματιών, που γίνονται εμφανή είτε επειδή έχουν υποστεί κάποια διαστολή είτε η εκεί επιδερμίδα έχει λεπτύνει. Αν και δεν αποτελούν παθολογικό πρόβλημα, όλοι οι άνθρωποι στους οποίους παρουσιάζονται επιθυμούν, κυρίως για αισθητικούς λόγους, να απαλλαγούν.

Που οφείλονται;

Οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνιση τους λόγω πολλών παραγόντων. Το πιο σύνηθες είναι η κούραση και η έλλειψη ύπνου-ειδικότερα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες νεαρής ηλικίας. Όμως, εκτός αυτών, η κακή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια που προκαλεί τους μαύρους κύκλους, μπορεί να είναι αποτέλεσμα της κληρονομικότητας, κάποιας πιθανής ρινικής συμφόρησης, κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα πρόχειρα λιπαρά φαγητά, την κατακράτηση υγρών, κάποιας φλεγμονή όπως η βλεφαρίτιδα ή η ιγμορίτιδα, ενώ οι αλλεργίες και το πέρασμα του χρόνου παίρνουν το δικό τους φόρο στην εμφάνιση μας.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ