Πώς είναι να είσαι εθισμένος στο σeξ

«Πιθανότατα ο πιο εύκολος τρόπος για να περιγράψεις έναν εθισμένο στο σeξ, είναι σαν να μιλάς για κάποιον που είναι μονίμως πεινασμένος», λέει ο 25χρονος Tom ο οποίος μιλάει για τον υπερεθισμό του στη σeξουαλική πράξη. Το πόρταλ dazeddigital.com, φιλοξενεί τις μαρτυρίες τριών υπερ-σeξουαλικών όντων.

Tom, 25

«Συνήθως, σε μια σeξουαλική σχέση φροντίζω να κάνω σeξ τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, ιδανικά περισσότερες. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτός είναι ένας μη ρεαλιστικός στόχος γι αυτό και με είχε οδηγήσει στην απιστία κατά τη περίοδο της πρώτης νιότης μου- λίγο πριν τα 20. Με απομόνωσε από τους φίλους μου, με πολλούς από τους οποίους προσπάθησα να απιστήσω ή να τους πείσω να απιστήσω με τους συντρόφους τους. Μια περίοδο είχα δυο ή τρεις διαφορετικούς παρτενέρ σε μια μέρα και πάλι δεν ήταν αρκετοί.

Μπορείς να πεις ότι είναι μια ανωμαλία, δεδομένου ότι ερωτεύτηκα μια ασέξοuαλ γυναίκα και θα έπρεπε να εγκαταλείψω την ιδέα του σeξ. Αυτό με συγκλόνισε πραγματικά. Θα μπορούσα να έχω μια τέλεια σχέση χωρίς σeξ ή να συνεχίσω να απογοητεύομαι με το να κάνω ανώφελο σeξ με πολλούς συντρόφους. Πιθανότατα ο πιο εύκολος τρόπος για να περιγράψεις έναν εθισμένο στο σeξ, είναι σαν να μιλάς για κάποιον που είναι μονίμως πεινασμένος»

Πώς είναι να είσαι εθισμένος στο σεξ - Εικόνα

Emma, 22

«Άρχισα να έχω σeξουαλικές ορμές από την ηλικία των 11, αλλά δεν τις καταλάβαινα παρά όταν έγινα 15 οπότε και έχασα την παpθενιά μου. Όταν έχασα την παpθενιά μου, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Τότε συνειδητοποίησα ότι ήμουν διαφορετική από τα άλλα κοpίτσια.

Το ότι είμαι νυμφομανής, επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μου. Υποφέρω από αϋπνίες, άγχος, κατάθλιψη. Δε μπορώ να κοιμηθώ εξαιτίας των ορμών, ανησυχώ για το τι μπορεί να σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Αποφεύγω τις στενές φιλίες γιατί θέλω να πω στους ανθρώπους για εμένα αλλά θα με κρίνουν πολύ σκληρά. Έχω κατά περιόδους χάσει κάθε έλεγχο με το να  κάνω σeξ με όποιον μπορούσε να με έχει. Δεν είμαι περήφανη, αλλά έχω πάρει τον έλεγχο τώρα και νιώθω πως κατανοώ περισσότερα τον εαυτό μου περισσότερο. Η δουλειά μπορεί να είναι ορισμένες φορές, αρκετά δύσκολη. Έχω ορμές στη δουλειά και δεν είναι μια αποδεκτή κατάσταση. Ο μοναδικός παρτενέρ που με καταλαβαίνει απόλυτα, είναι και εκείνος υπερσeξουαλικός. Έχουμε μια μονογαμική σχέση τώρα και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Το να έχεις μια ενεργή εpωτική ζωή σε βοηθάει, αλλά το να έχεις κάποιον που σε αγαπά, είναι κάτι μοναδικό».

Ben, 38

«Μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, βλέποντας ενήλικες ταινίες σε περιφερειακά κανάλια. Ήμουν πολύ μικρός, όπως 8 ή 9 αλλά με γοήτευε το γuμνό και η σeξουαλικότητα. Το ότι είμαι εθισμένος στο σeξ, αποτελεί σίγουρα βάρος για την καριέρα και τη προσωπική μου ζωή αν και για να είμαι δίκαιος, ήταν και αρκετά διασκεδαστικό – ειδικά αν είναι νέος και πιο ανεύθυνος. Αλλά στο σύνολο, το ότι δε μπορούσα να συμβιβαστώ με τη διπλή ζωή μου, μου προκαλούσε ντροπή, άγχος και ενοχές. Έχω κάνει σeξ με αμέτρητες άγνωστες γυναίκες, άντρες και τρανσέξουαλ: έχω ξοδέψει αμέτρητα δολάρια και αμέτρητες ώρες περνώντας ώρες »μόνος» μου με ποpνοπεριοδικά. Έχω σχέση τώρα και ζω μια »φυσιολογική» ζωή- είμαι πιστός στη σύντροφό μου. Αυτά που με βοηθούν, είναι ο διαλογισμός και η γυμναστική. Το ότι δε βλέπω εpωτικές ταινίες, επίσης με βοηθά».

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ