Ζευγάρι αδυνάτισε 140 κιλά και μοιράζεται μερικές συμβουλές για το πώς κατάφεραν

 

Αυτό το ζευγάρι, που έχασε σχεδόν 140 κιλά, μοιράζεται μερικές συμβουλές για το πώς κατάφεραν αυτή τη απίστευτη απώλεια βάρους.

Όλα ξεκίνησαν την 1η Ιανουαρίου 2016, όταν η Lexi συνειδητοποίησε ότι ζύγιζε 115 κιλά και κατάλαβε ότι η υγεία της – και ενδεχομένως η ζωή της – ήταν σε κίνδυνο. Έτσι, αυτή και ο σύζυγός της Danny αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι προς την απώλεια βάρους μαζί.

Ένα χρόνο αργότερα, είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς από ποτέ.

Γράφει η Lexi στο Instagram: « Από τότε που άρχισε το ταξίδι της απώλειας βάρους, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι – όχι μόνο σωματικά, αλλά και διανοητικά. Είμαστε ισχυρότεροι, πιο κοντά από ποτέ και θα ζήσουμε πιο υγιείς μαζί. Αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο.»

Ζευγάρι αδυνάτισε 140 κιλά και μοιράζεται μερικές συμβουλές για το πώς κατάφεραν - Εικόνα 2

Η Lexi έχασε 110 κιλά σε ένα χρόνο. «Έχω αγωνιστεί με συνέπεια για να πετύχω τον στόχο μου και τελικά ζω τη ζωή που πάντα ήθελα», έγραψε στην Instagram .

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που έδωσε το ζευγάρι για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος:

1. Κάντε την άσκηση προτεραιότητα

Παρόλο που η Lexi εργάζεται 10 ώρες τη μέρα, εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για το γυμναστήριο. Συμβουλή της: Αντιμετωπίστε το σαν μια συνάντηση στο ημερολόγιό σας. 2. Βρείτε τι σας παρακινεί να χάσετε το βάρος

Βρείτε τι σας παρακινεί και θυμηθείτε το κάθε φορά που χρειάζεστε ενθάρρυνση.

Ζευγάρι αδυνάτισε 140 κιλά και μοιράζεται μερικές συμβουλές για το πώς κατάφεραν - Εικόνα 3

3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιον που σας ενθαρρύνει στην απώλεια βάρους σας

Η παραμονή στο στόχο μπορεί να είναι σκληρή, οπότε η συμβολή κάποιου στο ταξίδι μαζί σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο. Η Lexi λέει ότι όταν ήθελε να τα παρατήσει, ο Danny την ενθάρρυνε και συνέχισε.

Ζευγάρι αδυνάτισε 140 κιλά και μοιράζεται μερικές συμβουλές για το πώς κατάφεραν - Εικόνα 4

4. Βρείτε μια ρουτίνα που λειτουργεί για σας

Όταν η Lexi άρχισε να ασκείται για πρώτη φορά, είπε ότι είχε στόχο να κάνει μισή ώρα γυμναστική τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.

Προσπάθησε να κάνει ασκήσεις υψηλής έντασης αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν σε θέση να τις καταφέρει. Αντ ‘αυτού, απλώς εστίασε στο να φτάσει την μισή ώρα γυμναστικής, όπως μπορούσε.

Τελικά, σήμερα γυμνάζεται για περίπου μία ώρα πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα.

5. Σκεφτείτε την «προσθήκη» στη διατροφή σας

Οι Lexi και Danny άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθειες για να ενσωματώσουν περισσότερες άπαχες πρωτεΐνες, όπως κοτόπουλο και σολομό, και περισσότερα λαχανικά. Αντί λοιπόν να σκέφτεστε τα ανθυγιεινά τρόφιμα που προσπαθείτε να αποφύγετε, να σκεφτείτε όλες τις υγιείς προσθήκες που ενσωματώνετε στη διατροφή σας. Ίσως, μια αντικατάσταση ή μια προσθήκη να ακούγεται πολύ καλύτερα από έναν περιορισμό, έτσι δεν είναι;

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ