Θυμάστε το Παιδάκι από τις Σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι Μοντέλο και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως!

Φαίνεται ότι οι πρωταγωνιστές των διαφημίσεων δεν μεγαλώνουν καθόλου και για μας θα παραμείνουν για πάντα έτσι, όπως θα τους θυμόμαστε στα περιτυλίγματα από τις σοκολάτες ή τις τηλεοπτικές οθόνες. Αλλά ο χρόνος αλλάζει τα πάντα, και οι πρωταγωνιστές των διαφημίσεων δεν αποτελούν εξαίρεση.

Διαλέξαμε για σας μερικούς γνωστούς ηθοποιούς διαφημίσεων, που μας έχουν μείνει αξέχαστοι. Κοιτάξτε πόσο έχουν αλλάξει! Το αγόpι στην συσκευασία της σοκολάτας Kinder Θυμάστε το Παιδάκι από τις Σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι Μοντέλο και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως! - Εικόνα0 Αυτό το αγόpι εμφανίστηκε στη συσκευασία της Kinder το 2005. Σήμερα, ο Josh Bateson είναι ήδη 21 ετών, ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως μοντέλο.

O προκάτοχός του στη συσκευασία Kinder Θυμάστε το Παιδάκι από τις Σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι Μοντέλο και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως! - Εικόνα1 O Günter Euringer ήταν το πρόσωπο της σοκολάτας Kinder από το 1973 μέχρι το 2005. Σήμερα, ο Günter είναι 52 ετών και εργάζεται ως τεχνικός κάμερας. Έχει γράψει και μία αυτοβιογραφία με τον τίτλο «Το σοκολατένιο αγόpι».

Το κοpιτσάκι στις σοκολάτες Alenka Θυμάστε το Παιδάκι από τις Σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι Μοντέλο και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως! - Εικόνα2 Αυτές οι σοκολάτες κυκλοφορούν κυρίως στη Ρωσία και είναι πολύ δημοφιλείς. Το πρόσωπο του κοpιτσιού που φαίνεται σε κάθε περιτύλιγμα σοκολάτας είναι η Ελένα Γκερινάς και η φωτογραφία της τραβήχτηκε το 1962 από τον πατέρα της. Αυτή η φωτογραφία έγινε αρχικά εξώφυλλο στο ρώσικο περιοδικό «Υγεία» και αργότερα έγινε το πρόσωπο της εταιρείας σοκολάτας. Στη φωτογραφία, η Ελένα είναι μόλις 8 μηνών και τώρα ζει και εργάζεται στη Ρωσία ως φαρμακοποιός.

Η μικρούλα που ήταν σε κάθε συσκευασία παιδικών τροφών Gerber Θυμάστε το Παιδάκι από τις Σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι Μοντέλο και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως! - Εικόνα3 Όταν η Anne Terner ήταν 5 μηνών, το πορτραίτο της απεστάλη στον διαγωνισμό λογότυπου της εταιρείας Gerber. Η εικονογράφηση ήταν μια τεράστια επιτυχία, και ήδη το 1931, το πρόσωπο της Anne εμφανιζόταν σε κάθε συσκευασία προϊόντων της νέας μάρκας. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής η Anne εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών, και έχοντας βγει στη σύνταξη, άρχισε να γράφει μυθιστορήματα.

Το κοpίτσι της διαφήμισης Lego Θυμάστε το Παιδάκι από τις Σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι Μοντέλο και Ξετρελαίνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως! - Εικόνα4 Πίσω στο 1981, ένα χαριτωμένο κοpιτσάκι με κόκκινα μαλλιά, που ονομάζεται Rachel Giordano, ήταν το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνας της Lego. Το 2014, με την υποστήριξη της Huffington Post, η 37χρονη πλέον Rachel αναδημιούργησε εκείνη τη φωτογραφία κρατώντας σύγχρονα τουβλάκια Lego. Τώρα η Rachel εργάζεται ως γιατρός. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ