16 φωτογραφίες διάσημων πριν και μετά την απόκτηση καινούργιων δοντιών.

Ένα μεγάλο χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίζουμε τις πρώτες εντυπώσεις. Πολλοί άνθρωποι περνάνε όλα τα χρόνια του γυμνασίου και του λυκείου για να  σιγουρευτούν, ότι θα έχουν ένα μεγάλο και αστραφτερό χαμόγελο. Οι παρακάτω διάσημοι πήγαν ένα ή δυο βήματα παραπέρα για να αποκτήσουν ένα ονειρεμένο χαμόγελο.

#1 Η αλλαγή της Miley Cyrus. 16 φωτογραφίες διάσημων πριν και μετά την απόκτηση καινούργιων δοντιών. - Εικόνα0 H Miley Cyrus πήρε την μεγάλη απόφαση για να προβεί σε αισθητική οδοντιατρική στην ηλικία των 15.

#2 Το ακαταμάχητο χαμόγελο του Tom Cruise. 16 φωτογραφίες διάσημων πριν και μετά την απόκτηση καινούργιων δοντιών. - Εικόνα1 Μετά από επεμβάσεις αξίας 30.000 δολαρίων, το χαμόγελό του διαρκεί και είναι λαμπερό μετά από κάθε σκηνή δράσης.

#3 Ο George Clooney γερνάει όπως το παλιό καλό κρασί. 16 φωτογραφίες διάσημων πριν και μετά την απόκτηση καινούργιων δοντιών. - Εικόνα2 Ο George Clooney όσο μεγαλώνει φαίνεται ακόμα πιο όμορφος και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην λεύκανση και το ίσιωμα που έχει κάνει στα δόντια του.

#4 Το χαμόγελο του Ben Affleck. 16 φωτογραφίες διάσημων πριν και μετά την απόκτηση καινούργιων δοντιών. - Εικόνα3 Ο τελευταίος Bruce Wayne έχει εργαστεί πολύ σκληρά για να αποκτήσει αυτό το αστραφτερό χαμόγελο.

#5 Το αστραφτερό χαμόγελο του Chris Rock. 16 φωτογραφίες διάσημων πριν και μετά την απόκτηση καινούργιων δοντιών. - Εικόνα4 Ο οικοδεσπότης των Όσκαρ έχει κάνει και αυτός πολλά για να αποκτήσει το τέλειο χαμόγελο.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ