20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας

Όπως ξέρει κάθε μητέρα, η μητρότητα δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι κουραστικό, είναι χρονοβόρο και τα πρώτα χρόνια θα τα περάσετε καλυμμένες σε παιδικές τροφές, και με ελάχιστο ύπνο. Παρ” όλα αυτά, η νέα μαμά Alison Wong μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά της μητρότητας.

Η σχεδιάστρια προϊόντων κρύβεται πίσω από τη δημιουργία των κόμικ, που είναι μια σειρά σκίτσων εμπνευσμένα από τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ενώ φροντίζει τον γιο της Elliot. Είτε τον προσέχει, είτε προσπαθεί να τον ηρεμήσει, κάθε νέα μητέρα θα βρει μια συσχέτιση, αν φυσικά βρει το χρόνο να το διαβάσει!

1. Σε κουβάλησα για 9 μήνες. Πέρασα από ώρες ωδίνων. Έκανα καισαρική…καιιι βγήκες μοιάζοντας ακριβώς στον μπαμπά. Αλήθεια; 20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας - Εικόνα1 2. Δεν έχω ακούσει κιχ για ώρες, πάω να τον ελέγξω. Αναπνέεις; Ναι, σίγουρα αναπνέει… 20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας - Εικόνα2 3. Χαρούμενα πρώτα γενέθλια! Οι μέρες ήταν μακριές, αλλά ο χρόνος σύντομος. Εύχομαι να μπορούσα να φυλάξω αυτή τη στιγμή για πάντα. 20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας - Εικόνα3 4. Όποιος είπε «Μην κλαις πάνω από χυμένο γάλα»… δεν θήλαζε. 20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας - Εικόνα4 5. Ξέχασα αυτό το φορμάκι της θείας Σάντυ! Είναι από εκείνο το ακριβό κατάστημα – πρέπει να χωρέσουμε μέσα! 20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας - Εικόνα5 6. Μωρό που γκρινιάζει; Θα βγάζει δόντια. Δεν κοιμάται; Θα βγάζει δόντια. Δεν τρώει; Θα βγάζει δόντια. Θα έχει πολλά δόντια μέχρι τώρα; Όχι, μόνο ένα. 20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας - Εικόνα6Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ