Τα πιο παράξενα σινεμά του κόσμου

Εκεί που η φαντασία ξεπερνάει τα όρια. Μπλε ή άλλου χρώματος αναπαυτικά καθίσματα, μια μεγάλη οθόνη, στρωμένη μοκέτα σε όλο το δάπεδο, αμφιθεατρική τοποθέτηση καθισμάτων κι ανά περιπτώσεις ένα μικρό stage, είναι η συνήθης εικόνα που παρουσιάζουν οι περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο.

Εξαίρεση τα παραδοσιακά κι αγαπημένα καλοκαιρινά σινεμά, τα οποία με κάποιες διαφοροποιήσεις από τα παντός καιρού, έχουν να επιδείξουν μεταξύ τους πανομοιότυπη εικόνα. Εκτός όμως από τις συνηθισμένες αντιγραφόμενες αίθουσες, υπάρχουν και κάποιοι ιδιοκτήτες που προσπάθησαν να πρωτοτυπήσουν στο event της μεγάλης οθόνης χαρίζοντάς μας κινηματογραφικές αίθουσες ευφάνταστες, πρωτότυπες και κατά περιπτώσεις ανατρεπτικές.

Κατά μερικούς ίσως αποπροσανατολίζουν τον θεατή από την ουσία της διασκέδασης, άλλοι βέβαια θα έδιναν τα πάντα για να εμπλουτίσουν την όμορφη αίσθηση μιας καλής ταινίας. Σίγουρα πάντως σε όποια πλευρά κι αν ανήκει κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ιδιαιτερότητά τους.

Movie Theater, Παρίσι Τα πιο παράξενα σινεμά του κόσμου - Εικόνα3 Τα πιο παράξενα σινεμά του κόσμου - Εικόνα4 Olympia Music Hall, Γαλλία Τα πιο παράξενα σινεμά του κόσμου - Εικόνα5 Hot Tub Cinema, Λονδίνο Τα πιο παράξενα σινεμά του κόσμου - Εικόνα6 Fox Theater, Ντιτρόιτ Τα πιο παράξενα σινεμά του κόσμου - Εικόνα7Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ