23 Μοναδικές Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αγάπη είναι ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας!

Το περιοδικό National Geographic έκανε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας για το πιο σημαντικό συναίσθημα στον κόσμο, την αγάπη.

«Έπλεξα αυτή την κουβέρτα για την ανιψιά μου και τον άντρα της. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο από τους νεόνυμφους.»

23 Μοναδικές Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αγάπη είναι ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας! - Εικόνα0 Μια ζεστή αγκαλιά στον πάγο. Τον Μάρτιο του 1989, ένα δεξαμενόπλοιο με πετρέλαιο ναυάγησε στην Αλάσκα. Περίπου 3.000 ενυδρίδες πέθαναν στην περιοχή όπου υπήρχε η πετρελαιοκηλίδα. Οι ειδικοί προσπάθησαν να σώσουν τα ζώα, αλλά οι περισσότερες προσπάθειες απέτυχαν. 23 Μοναδικές Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αγάπη είναι ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας! - Εικόνα1 Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε το πορτοφόλι του νεκρού συζύγου της. 23 Μοναδικές Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αγάπη είναι ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας! - Εικόνα2 Η αγάπη εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και ένα ήρεμο πρωινό μπορεί να γεμίσει με αυτό το όμορφο συναίσθημα. 23 Μοναδικές Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αγάπη είναι ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας! - Εικόνα3 Ένας Αυτοκρατορικός πιγκουίνος κέρδισε την καρδιά της αγαπημένης του. Της έδωσε μια όμορφη μικρή πέτρα για να αποδείξει τα αισθήματα του και τον αγάπησε και εκείνη. 23 Μοναδικές Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Αγάπη είναι ΠΑΝΤΟΥ γύρω μας! - Εικόνα4

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4 5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ