Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο.

Αν ποτέ βρείτε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι που θέλετε να πάρετε σπίτι, σιγουρευτείτε ότι δεν είναι κάτι άλλο. Για παράδειγμα, ένα κογιότ. Έτσι ακριβώς ένιωσε ο Justin Bogh όταν η γυναίκα του Kayla Eby του έστειλε μια φωτογραφία από ένα χαριτωμένο «σκυλάκι», που βρήκε έξω. Η αντίδρασή του ήταν ανεκτίμητη. Αστειευόμενος ζήτησε και διαζύγιο!

Αποδεικνύεται ότι ήταν απλά μια φάρσα της γυναίκας του. Η Kayla επεξεργάστηκε τη φωτογραφία με Photosho και τώρα η συζήτησή τους έχει γίνει viral!

-Βρήκα αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι έξω..Δεν έχει ταμπελάκι ή κάτι άλλο. Είναι κάπως τρομαγμένο. Τι να κάνω; Θα το φέρω. Καημένο σκυλάκι. Είναι τρομοκρατημένο Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του! - Εικόνα1 Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του! - Εικόνα2 -Ορκίζομαι στο Θεό, αν ξαναφέρεις ένα ακόμα τυχαίο ζώο στο σπίτι..Είναι αστείο έτσι;

-Τι; Τι λες τώρα; Τι να έκανα υποτίθεται; Να βλέπω ένα χαμένο σκύλο να περιφέρεται έξω και να μη το βοηθήσω;

-Αυτό δεν είναι σκύλος μωρό μου. Απάντα το κινητό σου. Είναι ένα κογιότ!

-Μωρό μου..νομίζω ξέρω να ξεχωρίζω ένα σκύλο αν το δω.

-Προφανώς όχι. Βγάλτο έξω πάλι, τρελή Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του! - Εικόνα3 -Ηρέμησε τρελέ. Ό,τι και αν είναι Justin, μου αρέσει. Είναι γλυκό. Θέλω να το κρατήσω.

-Δε μπορείς να κρατήσεις ένα κογιότ. Κανείς δε το κάνει αυτό.

-Σταμάτα να μου φωνάζεις μέσω των μηνυμάτων. Φρικάρεις χωρίς λόγο.

-Χωρίς λόγο; Υπάρχει ένα κογιότ σπίτι μου και η γυναίκα μου συμπεριφέρεται σα να είναι τσιουάουα. Έχεις χάσει τα λογικά σου. Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του! - Εικόνα4 -Μωρό μου. Είπες ότι θα συζητούσαμε να πάρουμε ένα σκύλο για τα Χριστούγεννα και ποτέ δε το κάναμε..Είναι μοιραίο.

-Αυτό δεν είναι σκύλος. Σοβαρά δε το καταλαβαίνεις; Νομίζεις ότι είναι σκύλος; Βρίσκομαι στη ζώνη του λυκόφωτος; Αυτό είναι προφανώς ένα κογιότ. Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του! - Εικόνα5 -Κοίτα πόσο χαριτωμένος είναι.

-Τι στο καλό; Έστειλε στον άντρα της φωτογραφία τον γιο τους πλάι στο νέο τους σκύλο. Μόλις την κοίταξε λίγο καλύτερα έχασε τα λογικά του! - Εικόνα6 Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ