25 θεότρελοι σκύλοι που πετάγονται από το πουθενά και καταστρέφουν φωτογραφίες.

Τα σκυλιά μοιάζουν με τους ανθρώπους πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε. Και σαν γνήσιοι φίλοι των ανθρώπων, αυτά τα τετράποδα πλάσματα τρελαίνονται με τις φωτογραφίες! Αλλά πολλές φορές, τα αγαπημένα μας σκυλάκια δεν θέλουν απλά να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί μας αλλά να κλέψουν την παράσταση! 

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και καμαρώστε μερικά σκυλιά που αποφάσισαν να… καταστρέψουν τις φωτογραφίες των ανθρώπων τους.

#1. “Θα μας παντρευτείς;” 25 θεότρελοι σκύλοι που πετάγονται από το πουθενά και καταστρέφουν φωτογραφίες. - Εικόνα 1 #2. “Αυτός ο τύπος δεν θέλει τις φωτογραφίες… Ή μάλλον… Δεν θέλει οι άλλοι να βγάζουν φωτογραφίες…” 25 θεότρελοι σκύλοι που πετάγονται από το πουθενά και καταστρέφουν φωτογραφίες. - Εικόνα 2 #3. “Πάμε μια σέλφι.” 25 θεότρελοι σκύλοι που πετάγονται από το πουθενά και καταστρέφουν φωτογραφίες. - Εικόνα 3 #4. “Χμμ… Κάτι δε μ’ αρέσει εδώ…” 25 θεότρελοι σκύλοι που πετάγονται από το πουθενά και καταστρέφουν φωτογραφίες. - Εικόνα 4  #5. “Τι όμορφα που περνάμε εδώ πέρα!” 25 θεότρελοι σκύλοι που πετάγονται από το πουθενά και καταστρέφουν φωτογραφίες. - Εικόνα 5

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4 5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ