Γιος στρατιωτικού βλέπει τον μπαμπά του μετά από 6 μήνες και δεν μπορεί να κουνηθεί από τη συγκίνηση

Η κόρη τρέχει να αγκαλιάσει τον μπαμπά της αλλά ο μικρός δεν μπορεί να κουνηθεί από τη συγκίνηση. Οι οικογένειες των στρατιωτικών αναγκάζονται να υπομείνουν αρκετές δυσκολίες, η μεγαλύτερη των οποίων είναι σε πολλές περιπτώσεις ο μακροχρόνιος αποχωρισμός του πατέρα ή της μητέρα από τα παιδιά, εξαιτίας κάποιας απόσπασης.

Η στιγμή που τα μέλη μιας οικογένειας ξανασυναντιούνται, μετά από μήνες ολόκληρους που δεν έχουν ιδωθεί είναι πάντα φορτισμένη. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα που μπορούν ακόμα και να «παραλύσουν» κάποιο ευαίσθητο άτομο, που δεν έχει μάθει ακόμα να διαχειρίζεται τη συγκίνηση.Γιος στρατιωτικού βλέπει τον μπαμπά του μετά από 6 μήνες και δεν μπορεί να κουνηθεί από τη συγκίνηση - Εικόνα 1

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του μικρού γιου ενός Ιρλανδού στρατιωτικού, ο οποίος γύρισε στην πατρίδα του και ξαναείδε τους δικούς του μετά από έξι μήνες που πέρασε στα σύνορα Συρίας-Ισραήλ. Φτάνοντας στο Δουβλίνο, ο λοχαγός Ian Gavagan αντίκρισε να τον περιμένουν η γυναίκα του με τα δύο παιδιά τους. Όμως ενώ η γυναίκα του Μαρία και το μικρό κοpιτσάκι του έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν, πνίγοντας τον με τα φιλιά τους, το αγοpάκι του στεκόταν σκυφτό αρκετά μέτρα μακριά, χωρίς να μπορεί να κουνηθεί από τη συγκίνηση.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση ενός συναδέλφου του λοχαγού, ο οποίος πλησίασε τον «παγωμένο»  μικρούλη και τον… «έβαλε μπρος» για να πάει να αγκαλιάσει τον μπαμπά του.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ