Ξεκαρδιστικά σκίτσα που κάθε γυναίκα που βαριέται θα καταλάβει

Ας είμαστε ειλικρινείς, κυρίες μου. Μερικές φορές όλοι αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τις βαρετές καθημερινές δουλειές μας, και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Ωστόσο, ορισμένα κοpίτσια έχουν προχωρήσει τόσο πολύ τον χαλαρό τρόπο ζωής τους, που δεν γνωρίζουμε αν θα πρέπει να το αποκαλούμε άθλιο ή ιδιοφυΐα.

Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι οι περισσότεροι από εσάς μπορούν να σχετίζονται με αυτές τις καταστάσεις, ακόμα και αν δεν είστε οκνηροί ή δεν είστε γυναίκα.

Γιατί να ξυρίσετε ολόκληρα τα πόδια σας εάν μόνο ορισμένα μέρη τους είναι ορατά; Ξεκαρδιστικά σκίτσα που κάθε γυναίκα που βαριέτε θα καταλάβει ++++++++++ - Εικόνα 2 Η καρέκλα κάνει μεγάλη δουλειά… αλλά ποιό είναι καθαρό και ποιό βρώμικο; Ξεκαρδιστικά σκίτσα που κάθε γυναίκα που βαριέτε θα καταλάβει ++++++++++ - Εικόνα 3 Χρησιμοποιώντας ξηρό σαμπουάν μέχρι να αρχίσει η φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής. Ξεκαρδιστικά σκίτσα που κάθε γυναίκα που βαριέτε θα καταλάβει ++++++++++ - Εικόνα 4 Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις όταν σου τελειώνουν οι καθαρά κάλτσες. Ξεκαρδιστικά σκίτσα που κάθε γυναίκα που βαριέτε θα καταλάβει ++++++++++ - Εικόνα 5 Όταν δανείζεσαι τα προϊόντα περιποίησης του φίλου σου, επειδή το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι.. Ξεκαρδιστικά σκίτσα που κάθε γυναίκα που βαριέτε θα καταλάβει ++++++++++ - Εικόνα 6 Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ