14 Χιουμοριστικά Σκίτσα που δείχνουν την αληθινή μας συμπεριφορά στα Social Media.

Σήμερα, δε μπορούμε να φανταστούμε τις ζωές μας χωρίς τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Απλά ζούμε σε ένα υπερ-κοινωνικοποιημένο περιβάλλον, όπου ο κόσμος χρησιμοποιεί Facebook, Instagram, και Twitter για να επικοινωνεί ο ένας με τον άλλον και να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια σειρά από ειλικρινή σκιτσάκια που δείχνουν τις τυπικές σκέψεις και ενέργειες των σύγχρονων χρηστών κοινωνικής δικτύωσης. Πάμε στοίχημα ότι θα αναγνωρίσετε το εαυτό σας σε μερικά από αυτά.

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η δημοσίευση. Θα τη διαγράψω. 14 Χιουμοριστικά Σκίτσα που δείχνουν την αληθινή μας συμπεριφορά στα Social Media. Όλοι έχουμε κάνει το #10! - Εικόνα0 Της άρεσε η δημοσίευσή μου! Με αγαπάει! Το ξέρα! 14 Χιουμοριστικά Σκίτσα που δείχνουν την αληθινή μας συμπεριφορά στα Social Media. Όλοι έχουμε κάνει το #10! - Εικόνα1 Πως δουλεύει ο εγκέφαλός μου: 14 Χιουμοριστικά Σκίτσα που δείχνουν την αληθινή μας συμπεριφορά στα Social Media. Όλοι έχουμε κάνει το #10! - Εικόνα2 Πως ξεκινάει κάθε συζήτηση στο Skype. 95% Τι κάνεις; 5% Με ακούς; 14 Χιουμοριστικά Σκίτσα που δείχνουν την αληθινή μας συμπεριφορά στα Social Media. Όλοι έχουμε κάνει το #10! - Εικόνα3 Όταν κάποιος έρχεται από πάνω σου και σκρολάρεις ένα αδιάφορο έγγραφο. 14 Χιουμοριστικά Σκίτσα που δείχνουν την αληθινή μας συμπεριφορά στα Social Media. Όλοι έχουμε κάνει το #10! - Εικόνα4 Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ