16 νέες τεχνολογίες στα ρούχα που θα φορέσουμε στο μέλλον

Οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται τι θα φέρει το μέλλον: ποια τρόφιμα θα φάνε, ποιο είδος οχημάτων θα οδηγήσουν και ποια ρούχα θα φορέσουν. Παρακάτω θα δείτε τα είδη των ρούχων που θα φορέσουμε στο μέλλον. Ορισμένα από αυτά είναι τόσο υψηλής τεχνολογίας, που θα αισθανθείτε σαν να προέρχονται από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

1. Ρουχισμός χωρίς ραφές16 νέες τεχνολογίες στα ρούχα που θα φορέσουμε στο μέλλον - Εικόνα 1

© Yitzhak Abecassis Μερικοί σχεδιαστές πιστεύουν ότι στο μέλλον θα μπορούμε να ντυθούμε με φορέματα χωρίς ραφές που θα είναι εύκολο να τα βάλουμε και να τα βγάλουμε. Το ερώτημα παραμένει αν οι καιρικές συνθήκες θα μας επιτρέψουν να ντυθούμε έτσι.

2. Φόρεμα αράχνη: φόρεμα προσωπικού χώρου16 νέες τεχνολογίες στα ρούχα που θα φορέσουμε στο μέλλον - Εικόνα 2

iq intel Εάν δεν σας αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη, ειδικά σε ώρες αιχμής, τότε αυτό το φόρεμα αράχνη είναι αυτό που χρειάζεστε. Ο δημιουργός του είναι σίγουρος ότι μπορεί εύκολα να γίνει ένα προσωπικό αγαπημένο ρούχο για πολλές γυναίκες.

3. Η απόλυτη ζακέτα ταξιδιού16 νέες τεχνολογίες στα ρούχα που θα φορέσουμε στο μέλλον - Εικόνα 3

© Baubax Οι άνθρωποι που αγαπούν να ταξιδεύουν χωρίς αποσκευές θα εκτιμήσουν σίγουρα αυτή την ζακέτα, σχεδιασμένη να λειτουργεί ως «σακίδιο» εν κινήσει. Το μέλλον μπορεί να έχει ακόμα καλύτερες εκδοχές για εμάς – φανταστείτε ότι όλες οι αποσκευές σας αποθηκεύονται σε ένα μόνο παλτό!

4. Ρούχα από Superflex16 νέες τεχνολογίες στα ρούχα που θα φορέσουμε στο μέλλον - Εικόνα 4

© Worrell Φανταστείτε να κάνετε φυσιοθεραπεία μετά από τραυματισμούς που θα περιλαμβάνουν την άσκηση και τη χρήση μιας στολής υψηλής τεχνολογίας. Αυτό το αξεσουάρ είναι σχεδιασμένο με αισθητήρα και αγώγιμη τεχνολογία, που θα επιτρέψει στους ασθενείς να επιστρέψουν στην καλύτερη φυσική τους μορφή. Είναι το μέλλον της ένδυσης για πολλούς από εμάς.

5. Αντιανεμικό μπουφάν που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια16 νέες τεχνολογίες στα ρούχα που θα φορέσουμε στο μέλλον - Εικόνα 5

paulinevandongen Καθώς η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια εποχή όπου πρέπει να αναζητήσουμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ένα αντιανεμικό που τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες θα μπορούσε να σώσει τις ζωές των ανθρώπων που θέλουν να φορτίζουν τις συσκευές τους εν κινήσει.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ