Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια…

Άσημοι και διάσημοι νονοί της showbiz δεν ξεχνούν ποτέ τα βαφτιστήρια τους. Ας θυμηθούμε λοιπόν τους διάσημους Έλληνες νονούς που έχουν εξίσου διάσημα βαφτιστήρια.

Ιδού, λοιπόν: Στέλιος Καζαντζίδης – Μανώλης Αγγελόπουλος Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια… - Εικόνα 1 Ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Στέλιος Καζαντζίδης, οι δύο σπουδαίοι λαϊκοί τραγουδιστές -κόντρα στις φήμες που τους ήθελαν αντίπαλους – επισημοποίησαν τη φιλία τους με μία κουμπαριά: ο Στέλιος βάφτισε το γιο του Αγγελλόπουλου, Στάθη.

Μαίρη Χρονοπούλου – Άλκης Κούρκουλος Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια… - Εικόνα 2 Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε στενή φίλη του Νίκου Κούρκουλου κι έτσι το να γίνει νονά στο γιο του, Άλκη ήταν αναμενόμενο. Ο βαφτισιμιός της σπουδαίας ηθοποιού τής έχει μεγάλη αδυναμία.

Ρούλα Κορομηλά – Μαριτίνα Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια… - Εικόνα 3 Η Ρούλα Κορομηλά βάφτισε την κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα. Ωστόσο, για μία μεγάλη περίοδο η φιλία των δύο γυναικών πέρασε σοβαρή κρίση, αλλά η παρουσιάστρια πάντα έστελνε τα δωρα στη βαφτισιμιά της. Πλέον, οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Γιάννης Μπέζος – Δημήτρης Φιλιππίδης Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια… - Εικόνα 4 Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει εδώ και χρόνια τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, η φιλία τους επισφραγίστηκε με κουμπαριά, αφού ο Μπέζος είναι ο νονός του Δημήτρη Φιλιππίδη.

Κώστα Καπετανίδης – Μελίνα Νικολαϊδη

Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια… - Εικόνα 5 Η Δέσποινα Βανδή και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης βίντεο κλιπ είναι χρόνια φίλοι και στενοί συνεργάτες. Μάλιστα, επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά, αφού ο Καπετανίδης βάφτισε την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη. Νονός και βαφτιστήρα έχουν πολύ στένη σχέση, ενώ πριν λίγο καιρό η 12χροη κόρη της Βανδή έφτιαξε για το νονό της μία υπέροχη τούρτα.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ