Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό)

Η Κρήτη φημίζεται για τις όμορφες γυναίκες που τις κάνει να διακρίνονται εντός και εκτός συνόρων. Κρίμα που, τις περισσότερες φορές, αρνούνται να αφήσουν την Μεγαλόνησο.  Αυτές είναι εκείνες που…γνωρίζει η υπόλοιπη Ελλάδα!

Ελένη Πετρουλάκη

Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό) - Εικόνα 1

Το κοpίτσι από την Σητεία μπήκε στην ζωή μας ως τηλεοπτική γυμνάστρια το 1992 (στον Πρωινό Καφέ της Κορομηλά) και από τότε παραμένει σταθερά η πιο φαντασμαγορικά γυμνασμένη Ελληνίδα παρότι έχει πια κάνει τρία παιδιά και αγγίζει τα σαράντα. Το στή8ος της, ενδεχομένως το καλύτερο που έχει ποτέ παράγει η χώρα, κανονικά αξίζει από μόνο του να μπει στο Hall of Femme. Με άλλα λόγια, η Ελένη Πετρουλάκη είναι απλά αξεπέραστη.

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό) - Εικόνα 2

Την πρώτη φορά που βλέπεις την 23χρονη Κρητικιά από τον Άγιο Νικόλαο από κοντά, απλά σταματάς να αναπνέεις. Όλη η κλάση της Μαρίας Κάλλας πακεταρισμένη σε ένα κορμί με καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία. Η θητεία της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη δίπλα στο Θέμο τελείωσε άδοξα. Αλλά είναι αρκετά μικρή, φιλόδοξη και ατακαδόρισσα ώστε είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό) - Εικόνα 3

Δεν κέρδισε το Next Top Model αλλά, σε πέντε χρόνια από τώρα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα είναι η μόνη που θυμόμαστε από τους δυο κύκλους του παιχνιδιού. Πάντα με την προϋπόθεση ότι μάθει να κουλαντρίζει το εκρηκτικό του χαρακτήρα της και αποφασίσει να κάτσει και να ασχοληθεί σοβαρά στο να βρει τον πιο φωτογενή τρόπο να εκμεταλλευτεί τα ανατομικά της πλεονεκτήματα.

Χρύσα Δρακάκη

Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό) - Εικόνα 4

Μπορεί η Χρύσα Δρακάκη να μεγάλωσε ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά τα πάντα πάνω της έχουν μυρωδιά από Baywatch. Το πρόσωπο της, το στή8ος της, το γυμνασμένο (όσο πρέπει) σώμα της, ακόμη και το ταττού τριαντάφυλλο που δεσπόζει στους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Μας συστήθηκε στα Playmate του 2009 (όπου κέρδισε τον τίτλο Super Star) και από τότε όλο και σε κάποιο περιοδικό συναντιόμαστε.

Σύλβια Παπαδάκη

Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό) - Εικόνα 5 H Χανιώτισσα Σύλβια Παπαδάκη ξεκίνησε με ένα γuμνό μπαμ, αυτό που της ήταν απαραίτητο για να στεφθεί Playmate 2008. Και μετά άρχισε να γδύνεται όλο και λιγότερο και να περπατάει σε πασαρέλες όλο και περισσότερο. Το αποτέλεσμα ήταν εδώ και κάποιους μήνες να έχει ξεφύγει από την μίζερη ελληνική πραγματικότητα, κάνοντας μια αξιοπρεπή προσπάθεια να κάνει όντως καριέρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Μαρία Τσαγκαράκη

Αυτές είναι η πιο ωραίες διάσημες Κρητικές! (φωτό) - Εικόνα 6

Η Μαρία Τσαγκαράκη είναι ότι πλησιέστερο στο ιδεώδες της Κρητικής ομορφιάς έχει σκάσει μύτη τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τώρα οι διακρίσεις της περιλαμβάνουν τους τίτλους Μις Κρήτη 2009, Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010 και Miss Globe Cosmopolitan 2011. Μια καλή αρχή. Αν και είναι φανερό ότι έχει τις προδιαγραφές για ακόμη περισσότερη δημοσιότητα.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ