11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν από το γεγονός ότι οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η καλύτερη ηλικία για να κάνεις παιδί είναι μεταξύ 30 και 34 ετών. Αυτή είναι η εποχή που η κοινωνική κατάσταση και η υγεία βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία.

Ωστόσο, μερικές γυναίκες το πάνε ένα βήμα παραπάνω και αποκτούν παιδιά μετά τα 35. Εμείς θέλουμε να μάθουμε ποιες διάσημες γυναίκες έγιναν μητέρες στα 40 τους και βάλε.

Susan Sarandon

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 2

Η Susan Sarandon έχει 3 παιδιά, και τα απόκτησε όλα σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν ήταν 39, 42 και 45 ετών.

Jennifer Lopez

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 3

Η Jennifer Lopez ήθελε να αποκτήσει παιδιά νωρίτερα, αλλά η φύση δεν την άφησε. Αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει in vitro γονιμοποίηση. Η μέθοδος δεν ήταν επιτυχής με την πρώτη της προσπάθεια, αλλά τώρα μεγαλώνει υπέροχα δίδυμα. Τα απέκτησε όταν ήταν 38 ετών.

Kelly Preston

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 4

Η Kelly Preston είναι η σύζυγος του John Travolta. Έμεινε έγκυος στην ηλικία των 47 ετών και ήταν μια πραγματική ευλογία. Ένα χρόνο πριν, η οικογένεια του Travolta πέρασε από μια τρομερή τραγωδία: ο μοναδικός γιος τους, ο Jett, πέθανε. «Ο Βενιαμίν έδωσε στην οικογένεια μας μια δεύτερη ζωή», σχολίασε η Kelly σχετικά με τη γέννηση του παιδιού της.

Celine Dion

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 5

Η τραγουδίστρια απέκτησε τον πρώτο της γιο, τον René-Charles, όταν ήταν 33 ετών και τα δίδυμα, τον Eddie και τον Nilson, όταν ήταν 42 ετών. Η τραγουδίστρια έπρεπε να περάσει από 6 προσπάθειες γονιμοποίησης in vitro, αλλά κατάφερε να έχει υγιή δίδυμα.

Halle Berry

11 διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις μητέρα άνετα και στα 40 σου - Εικόνα 6

Η Halle Berry έγινε μητέρα για πρώτη φορά όταν ήταν 41 ετών και είχε το δεύτερο παιδί της στην ηλικία των 47 ετών, γεγονός που αποτέλεσε τεράστια έκπληξη γι ‘αυτήν. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ