Οι 11 περίεργοι διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ

Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι, και όταν υπάρχει κοινή περιουσία τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Τα παρακάτω διάσημα ζευγάρια είχαν τους πιο εξεζητημένους διακανονισμούς διαζυγίων!

1. Paul McCartney και Heather Mills Οι 11 περίεργοι διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ - Εικόνα 1 Ο Σερ Paul έληξε το γάμο του με τη Heather Mills το 2008, αλλά με ακριβό κόστος. Έδωσε 48 εκατομμύρια δολάρια στην μελλοντική πρώην σύζυγό του.

2. David Hasselhoff και Pamela Bach Οι 11 περίεργοι διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ - Εικόνα 2 Όταν ο David Hasselhoff και η σύζυγός του χωρίσανε, εκείνη απέκτησε τα δικαιώματα από τα παρατσούκλια του “Hoff” και “Malibu Dave,” όπως και τη φράση “Don’t Hassel the Hoff.”

3. Madonna και Guy Ritchie Οι 11 περίεργοι διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ - Εικόνα 3 Όταν η Madonna αποφάσισε να χωρίσει τον σκηνοθέτη άντρα της, γρήγορα συνειδητοποίησε το κενό που θα άφηνε στο πορτοφόλι της. Ολόκληρο το διαζύγιο κόστισε περίπου 70-90 εκατομμύρια δολάρια! Οι 11 περίεργοι διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ - Εικόνα 4 4. Kevin Costner και Cindy Silva Οι 11 περίεργοι διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ - Εικόνα 5 Ο Σωματοφύλακας χώρισε με τη σύζυγό του Cindy Silva το 1994 μετά από δύο χρόνια γάμου. Τι κόστισε ένας δίχρονος γάμος; Για τον Kevin περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ