Απλοί τρόποι για να δώσουμε περισσότερο όγκο στα λεπτότερα μαλλιά

Εάν η φύση σας έδωσε λεπτή τρίχα στα μαλλιά σας, μπορεί να είναι σκληρή δουλειά, η προσπάθεια να τους δώσετε όγκο και να τα κρατήσετε όπως εσείς θέλετε, αφού φύγετε από το σπίτι κάθε πρωί. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Εμείς έχουμε συνθέσει μια λίστα με τις καλύτερες συμβουλές που βοηθούν τα μαλλιά σας να φαίνονται υπέροχα καθημερινά.

10. Παίξτε με το μήκος των μαλλιών σας. Απλοί τρόποι για να δώσουμε περισσότερο όγκο στα λεπτότερα μαλλιά - Εικόνα 2 Πολλοί στιλίστες συμφωνούν ότι το βέλτιστο μήκος για τα λεπτά μαλλιά είναι μέχρι τους ώμους, καθώς τα κοντά hairstyles δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερης ποσότητας. Δεδομένης της επιλογής, ο όγκος έναντι του μήκος μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

9. Δώστε στον εαυτό σας ένα πολυεπίπεδο κούρεμα. Απλοί τρόποι για να δώσουμε περισσότερο όγκο στα λεπτότερα μαλλιά - Εικόνα 3

Ένα άλλο χτένισμα που δίνει την εντύπωση του μεγαλύτερου όγκου είναι ένα πολυστρωματικό με μια άνιση ή ακατάστατη φράντζα. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του είδους κουρέματος είναι ότι ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο προσώπου και μαλλιών.

8. Προσθέστε λίγο χρώμα.

Απλοί τρόποι για να δώσουμε περισσότερο όγκο στα λεπτότερα μαλλιά - Εικόνα 4

Μπορείτε να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας όχι μόνο ψαλίδι αλλά και χρώμα.

7. Πλύνετε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο. Απλοί τρόποι για να δώσουμε περισσότερο όγκο στα λεπτότερα μαλλιά - Εικόνα 5

Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο το πλύσιμο των μαλλιών σας με διαφορετικό τρόπο μπορεί να προσθέσει όγκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες:

1. Ξεκινήστε ξεπλένοντας τα μαλλιά σας με ζεστό νερό. Θα ανοίξει την επιδερμίδα, πράγμα που είναι καλό για την απομάκρυνση οποιασδήποτε βρωμιάς ή παγιδευμένου προϊόντος στα μαλλιά.

2. Εφαρμόστε σαμπουάν μόνο στις ρίζες σας. Στη συνέχεια, απλώστε το σαμπουάν κατά μήκος των μαλλιών σας. Τα άκρα των μαλλιών σας είναι πάντα ξηρότερα και πιο εύθραυστα, επομένως δεν πρέπει να τα τρίβετε.

3. Εφαρμόστε μαλακτικό ή μάσκα μόνο κατά μήκος της τρίχας. Τα ενυδατικά σαμπουάν, όταν εφαρμόζονται στις ρίζες, τις κάνουν μόνο πιο βαριές και λαδώνουν τα μαλλιά σας.

4. Πλύντε το δέρμα της κεφαλής σας τακτικά. Αυτό θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα απαλλαγεί από νεκρά κύτταρα.

5. Προσπαθήστε να μην πλένετε τα μαλλιά σας καθημερινά. Αυτό μπορεί να αφαιρέσει ένα προστατευτικό στρώμα από τα μαλλιά σας που έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο αδύναμα και χωρίς όγκο. Είναι επίσης καλύτερο να χρησιμοποιείτε σαμπουάν για ξηρά μαλλιά.

6. Σηκώστε τις ρίζες σας.

Απλοί τρόποι για να δώσουμε περισσότερο όγκο στα λεπτότερα μαλλιά - Εικόνα 6

Σήμερα, υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για να δώσετε στις ρίζες σας περισσότερο όγκο, ξεκινώντας με ειδικά σπρέι και λαβίδες για τα μαλλιά και τελειώνοντας με τις μπούκλες που έκαναν οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας. Αν δεν έχετε τίποτα από αυτά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε συνηθισμένες φουρκέτες. Απλά τοποθετήστε τις σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν πριν τις αφαιρέσετε. Οι ρίζες σας θα αυξηθούν ελαφρά, αλλά χωρίς να έχετε υπερβολικό όγκο που φαίνεται αφύσικο. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ