10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν

Υπάρχει μια ερώτηση που όλοι οι άντρες του κόσμου προσπαθούν να απαντήσουν. Έχει ως εξής: Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; Παρά τη λαϊκή πίστη, είναι δυνατόν να βρούμε μια απλή απάντηση σε αυτή την αιώνια ερώτηση. Οι γυναίκες όμως αποφασίσαμε τελικά να φτιάξουμε μια λίστα με 10 πράγματα που περιμένουμε εμείς από τους άνδρες.

Παιδιά, σημειώστε!

Μην χάσετε το bonus – το μεγαλύτερο μυστικό της γυναικείας αποπλάνησης βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

10. Αυθόρμητος

10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν ++++++++ - Εικόνα 2

Δείξε τον αυθορμητισμό στα μικρά πράγματα. Προσκαλέστε την σε ένα χορό κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή γράψτε ένα απροσδόκητο κείμενο. Τα κοpίτσια θέλουν να μαντεύουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

9. Επίμονος

10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν ++++++++ - Εικόνα 3

Όταν λέει «όχι», δεν σημαίνει «όχι». Ωστόσο, δεν σημαίνει επίσης «ναι» ή «ίσως.» Μερικές φορές τα λόγια μιας γυναίκας δεν σημαίνουν τίποτα. Αυτό που θέλουν είναι ένας άντρας που θα δείξει επιμονή και θα αποδείξει ότι το «ναι!» είναι η μόνη δυνατή απάντηση στην προσφορά του.

8. Εμπνευσμένος

10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν ++++++++ - Εικόνα 4 Ό, τι και αν κάνει ή ονειρεύεται να κάνει μια γυναίκα, είναι σημαντικό να δείξουμε ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για τη ζωή της και μία αληθινή πίστη στις δυνατότητες της.

7. Τρυφερός

10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν ++++++++ - Εικόνα 5

Εάν πραγματικά πιστεύετε ότι τα κοpίτσια χρειάζονται μόνο διαμάντια, ακριβά κοσμήματα και ταξίδια, διώξτε γρήγορα αυτά τα σκουπίδια από το κεφάλι σας. Ένα μικρό αλλά προσεκτικό δώρο θα κάνει την καρδιά μιας γυναίκας να κτυπά πιο γρήγορα. Απλά ακούστε προσεκτικά αυτά που λέει. Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι αγαπάει τις βιολέτες σε γλάστρες, ή είναι τρελή για τα βιβλία κάποιου συγγραφέα. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε!!

6. Ένας άντρας με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ

10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν ++++++++ - Εικόνα 6

Το γέλιο είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αφροδισιακά. Αστειευτείτε λοιπόν πιο συχνά, αλλά θυμηθείτε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να αστειεύεστε. Για παράδειγμα, το φόρεμα της, το χτένισμα ή η οικογένεια της. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ