11 από τις πιο θανατηφόρες δουλειές στον κόσμο

Όλοι θέλουμε να έχουμε δουλειές που μπορούν να υποστηρίξουν όχι μόνο εμάς αλλά και την οικογένειά μας. Ως εκ τούτου, επιδιώκουμε προαγωγές και αύξηση μισθών. Προφανώς, δεν είναι όλες οι θέσεις εργασίας στον κόσμο για να πληρώνουν υψηλούς μισθούς. Ορισμένες από αυτές είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνες.

Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σας μια συλλογή που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο επικίνδυνες εργασίες στον κόσμο.

1. Άρμεγμα φιδιών11 από τις πιο θανατηφόρες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα 1

Flickr

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι άνθρωποι σε αυτές τις δουλειές περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους με φίδια. Ο στόχος τους είναι να σπρώξουν τα ερπετά προς ένα συγκεκριμένο πλαστικό δοχείο για να τα «αρμέξουν». Ίσως έχετε μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει ένα δηλητήριο φιδιού, αλλά είναι πραγματικά σημαντικό στην ιατρική έρευνα. Ο ετήσιος μισθός είναι περίπου 30.000 ευρώ.

2. Εργάτης οικοδομής11 από τις πιο θανατηφόρες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα 2

 Egolite Solutions

Όντας ένας τέτοιος εργάτης σημαίνει ότι είστε πάντα σε κίνδυνο, παρά το ότι φοράτε εξοπλισμό ασφαλείας. Πρέπει να ασχοληθείτε με ένα σωρό φονικά εργαλεία, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσει τίποτα πάνω στο κεφάλι σας. Πέραν αυτού, αν τα καταφέρετε, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε 31.000 έως 70.000 ευρώ το χρόνο.

3. Μεταφορές κούριερ11 από τις πιο θανατηφόρες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα 3

 Search Pointer

Με ετήσιο μισθό 35.000 ευρώ, υπάρχει κάθε λόγος για τον οποίο αυτή η δουλειά είναι αρκετά δημοφιλής. Ωστόσο, το να είστε κούριερ θεωρείται επικίνδυνο σε άλλες χώρες του κόσμου. Ποτέ δεν γνωρίζετε αν το στοιχείο που παραδίδετε είναι ναρκωτικό ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να σας ληστέψουν ή να σας χτυπήσουν.

4. Ιππέας ταύρων11 από τις πιο θανατηφόρες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα 4

 Flickr

Νομίζατε πραγματικά ότι αυτοί οι άνθρωποι θα στοιχημάτιζαν τη ζωή τους για λίγα χρήματα; Ξανασκεφτείτε το. Στην πραγματικότητα, μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 107.000 ευρώ ετησίως. Αλλά, φυσικά, θα πρέπει να έχουν πολλή δύναμη και θάρρος. Οι ταύροι δεν είναι εύκολοι.

5. Καθοδηγητής σε βουνά11 από τις πιο θανατηφόρες δουλειές στον κόσμο - Εικόνα 5

 Flickr

Μια εργασία όπως ο οδηγός βουνού είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Έχετε δικαίωμα να έχετε τουλάχιστον 70.000 ευρώ ετήσιο μισθό. Ωστόσο, το καθήκον σας δεν είναι μόνο να καθοδηγείτε τους τουρίστες – θα πρέπει επίσης να τους βοηθήσετε να μεταφέρουν βαριά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είστε υπεύθυνοι κυρίως για την ασφάλειά τους.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ