Απόκτησε τώρα την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεσαι!

Αρχικά, θα πρέπει να πούμε πως η τεμπελιά, είναι κακός σύμμαχος. Δεν χρειάζεται ασφαλώς, να βάλετε το αθλητικό και τη φόρμα και να πάρετε τα βουνά για τρέξιμο. Υπάρχου κι άλλες μέθοδοι, εύκολες και απλές για να αποκτήσετε την κοιλιά που ονειρεύεστε, ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων!

1.Διώξτε το Stress και την ένταση

Η κορτιζόλη είναι  μια ορμόνη που απελευθερώνεται όταν ένας άνθρωπος έχει στρες , δηλαδή, ευθύνεται για  την απώλεια μυϊκής μάζας και τη συσσώρευση του κοιλιακού λίπους.

2.Κάντε μασάζ στην κοιλιά σας

Με κυκλικές κινήσεις, ακολουθώντας τη φορά των δεικτών του ρολογιού, κάντε μασάζ στην κοιλιά σας με κάποιο λάδι. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ στην πέψη.

3.»Κόψτε» τελείως τη ζάχαρη 

Τα γλυκά αυξάνουν απότομα το σάκχαρο, κουράζουν το πάγκρεας και προκαλούν πάχος.

4.Σταματήστε το γρήγορο φαγητό (Junk Food)

Τα junk food είναι γεμάτα με κακούς υδατάνθρακες . Όσο πιο γρήγορα περνούν οι υδατάνθρακες ενός γεύματος στο αίμα, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει το σάκχαρο. Γι αυτό προσπαθήστε να μαγειρεύετε σπιτικά φαγητά για να ελέγχετε τα υλικά που χρησιμοποιείτε.

5.Σωστή γυμναστική 

Σταθείτε στους αγκώνες σας και κρατήστε το σώμα σας όσο πιο ίσιο μπορείτε. Στρέψετε τον κορμό σας προς τα δεξιά και προς τα αριστερά εναλλάξ.

Τα πιο αποτελεσματικά τρόφιμα για επίπεδη κοιλιά:

Η αγκινάρα, τα φασολάκια, το αγγούρι, τα παντζάρια, το μήλο (χωρίς τη φλούδα), ο ανανάς, η παπάγια, το γκρέιπφρουτ, το πορτοκάλι, τα δαμάσκηνα.

Σε όλες τις σαλάτες να προσθέστε  1 κουταλιά ελαιόλαδο με λεμόνι ή ξίδι

Πηγή: govastileto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ