Ζευγάρι που απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα, φωτογραφίζει μαζί τα 4 παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο

Ένα ζευγάρι απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα και αποφάσισε να κάνει φωτογράφιση με τα παιδιά του. Η φωτογράφιση αυτή έχει κερδίσει τις καρδιές όλου του κόσμου στο διαδίκτυο και δείχνει την δύναμη της οικογένειας. Η φωτογράφος Juliet Cannici και η γυναίκα της, Nikki, καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες τους, Gia και Gemma στις 26 Ιανουαρίου.

Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά, τους δίδυμους Nico και Siena. Έκαναν μια ξεχωριστή φωτογράφιση για να καλωσορίσουν τα δύο νέα μέλη της οικογένειας τους.

Ζευγάρι που απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα, φωτογραφίζει μαζί τα 4 παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο - Εικόνα 2

Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα με το καλωσόρισμα των νέων τους αδερφών. «Ο Nico και η Siena είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την άφιξη των αδερφών τους», είπε η Cannici. «Πέρασαν μήνες κουλουριασμένα στην κοιλιά της μαμάς τους, μιλώντας και τραγουδώντας στα αγέννητα μωρά. Τώρα που έχουν έρθει, είναι απίστευτα τρυφεροί μαζί τους και τους αρέσει να τις κρατάνε και να τις ταΐζουν. Είναι απίθανο να τους βλέπεις.»

11 μέρες μετά την γέννηση τους, η Cannici αποφάσισε να κάνει μια φωτογράφιση. Δυστυχώς, οι φωτογραφίες δεν βγήκαν και πολύ καλές. «Είχα επικεντρωθεί τόσο στο να φωτογραφίσω τον Nico και την Sienna να κρατάνε τα μωρά με τα ρούχα που τους είχα νοικιάσει, αλλά εκείνοι βαρέθηκαν και οι φωτογραφίες βγήκαν χάλια. Είχα απογοητευτεί πολύ», εξηγεί.

Ζευγάρι που απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα, φωτογραφίζει μαζί τα 4 παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο - Εικόνα 3

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Τους έβαλε όλους να κάτσουν κουλουριασμένοι μαζί και αυτό άλλαξε κάπως τις φωτογραφίες.

«Αμέσως κράτησαν ο ένας τα χέρια του άλλου και τύλιξαν το άλλο χέρι τους γύρω από τις αδερφές τους», είπε η Cannici. «Τους έκανα να χαμογελάσουν λέγοντας τους να “κάνουν χαζομάρες”, κάτι που πρόσφατα αποφάσισαν ότι τους ακούγεται ξεκαρδιστικό.»

Ζευγάρι που απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα, φωτογραφίζει μαζί τα 4 παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο - Εικόνα 4

Ζευγάρι που απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα, φωτογραφίζει μαζί τα 4 παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο - Εικόνα 5

Είναι ενθουσιασμένη με τον δεσμό που βλέπει στην φωτογραφία και το πόσο αυτός αντανακλάται και στην πραγματική ζωή. «Ο Nico και η Siena λένε αρκετές φορές ο ένας στον άλλο “Αγαπώ τις μικρές αδερφές μου. Θα τις προσέχω για πάντα”», εξηγεί. «Έχουμε εκπλαγεί από το πόσο ανεμπόδιστη ήταν η μετάβαση για όλους μας.»

Όταν η Cannici ανέβασε τις φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών της, είδε ότι έγιναν γρήγορα viral. «Ελπίζω όταν ο κόσμος κοιτά αυτή την φωτογραφία, να βλέπει την αληθινή χαρά. Το να βλέπουμε τα μωρά μας όλα μαζί με κάνει να αισθάνομαι ευτυχία και ολοκλήρωση. Η χαρά που βλέπεις στο πρόσωπο του Nico και της Siena είναι αυθεντική.»

Ζευγάρι που απέκτησε για δεύτερη φορά δίδυμα, φωτογραφίζει μαζί τα 4 παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο - Εικόνα 6

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ