Νεαρός στο τελικό στάδιο καρκίνου παντρεύτηκε την αγαπημένη του από το λύκειο

Μια από τις τελευταίες επιθυμίες της ζωής του, να παντρευτεί την αγαπημένη του από το λύκειο, πραγματοποίησε ένας νεαρός από τη Φλόριντα, που του απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής. Ο 19χρονος Ντάστιν Σνάιντερ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή του Σιέρα Σιβέριο στο Πλαντ Σίτι κοντά στην Τάμπα.

«Στάθηκε στο πλευρό μου στη μάχη που δίνω με τον καρκίνο στηρίζοντας και αγαπώντας με κι έτσι κατάλαβα ότι είναι η ιδανική γυναίκα για μένα. Ήθελα να της το ανταποδώσω προτού κλείσω τα μάτια μου», είπε συγκινημένος ο νεαρός, που πάσχει από μια σπάνια, ανίατη μορφή καρκίνου.

Οι γιατροί του δίνουν λίγες εβδομάδες, ίσως έναν μήνα ζωής. Και χωρίς να χάσει χρόνο ο 19χρονος έκανε πρόταση γάμου την περασμένη Πέμπτη στην αγαπημένη του. Η περίπτωσή του συγκίνησε την κοινότητά του, τα μέλη της οποίας κινητοποιήθηκαν και φρόντισαν σε χρόνο ρεκόρ να γίνει ο γάμος την Κυριακή πληρώνοντας για τα πάντα, από τις βέρες και το νυφικό, μέχρι τη γαμήλια δεξίωση.

Το ζευγάρι δηλώνει συγκινημένο από την αγάπη που τους έδειξαν άγνωστοι μέχρι πρότινος άνθρωποι. Η αδελφή του νεαρού, Μπρίτανι Χέιλς, έγραψε για την περίπτωσή του στο λογαριασμό της στο Facebook και ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο, συγκεντρώνοντας σχεδόν 13.000 δολάρια μέχρι την Παρασκευή. «Δεν περίμενα ότι θα συγκεντρώναμε τόσα χρήματα, αλλά ο Θεός ήταν στο πλευρό μας. Ο Ντάστιν είναι ενθουσιασμένος. Το μόνο που θέλαμε όλοι είναι να είναι χαρούμενος. Κι είναι ευτυχισμένος τώρα», είπε η Χέιλς. Νεαρός στο τελικό στάδιο καρκίνου παντρεύτηκε την αγαπημένη του από το λύκειο - Εικόνα 2

Ο Ντάστιν κι η Σιέρα γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο, έχασαν για κάποιο διάστημα ο ένας τα ίχνη του άλλου, αλλά ξαναβρέθηκαν στο λύκειο. Στις 27 Ιουνίου του 2016, μια μέρα πριν κλείσει τα 18, πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στή8ος, πιστεύοντας ότι πρόκειται για άσθμα. Αλλά οι γιατροί διέγνωσαν αρθρικό σάρκωμα, μια ανίατη μορφή καρκίνου που προσβάλλει τους μαλακούς ιστούς κι είναι πιο συνηθισμένη σε εφήβους και νεαρά άτομα. «Όταν το έμαθα, κατέρρευσα», λέει η αγαπημένη του. «Αλλά εκείνος μου ζήτησε να μείνω δυνατή για χάρη του. Έκτοτε, όπως λέει, βρίσκομαι ανελλιπώς στο πλευρό του…» Νεαρός στο τελικό στάδιο καρκίνου παντρεύτηκε την αγαπημένη του από το λύκειο - Εικόνα 3 Πηγή: pentapostagma.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ