18 χρήσιμες συμβουλές για να σας πετυχαίνει το eyeliner κάθε φορά

Μερικές γυναίκες, μόνο στο άκουσμα της λέξης «eyeliner» τρομοκρατούνται, αφού πραγματικά δεν το πετυχαίνουν ποτέ! Διαβάστε όμως αυτές τις 18 συμβουλές για καλύτερο αποτέλεσμα με eyeliner και θα το αγαπήσετε!

1. Μάθετε τα μολύβια σας 18 χρήσιμες συμβουλές για να σας πετυχαίνει το eyeliner κάθε φορά - Εικόνα0 Υπάρχουν 3 ειδών eyeliners: το μολύβι ματιών, το gel eyeliner και το υγρό eyeliner. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στην περίπτωση και στις ανάγκες σας!

Μολύβι: Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά δεν αφήνει αιχμηρό τελείωμα στη γραμμή. Ιδανικό για όσες αγαπάτε το ατημέλητο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε το ανάμεσα στις βλεφαρίδες και πολύ κοντά σε αυτές, για να τονίσετε τα μάτια με πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Gel: Είναι εύκολο στη χρήση, γλιστράει καλύτερα στο δέρμα και αφήνει άψογη γραμμή. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που πωλούνται μαζί με πινελάκι και να εξασκηθείτε.

Υγρό: Χρειάζεται εξάσκηση για να το πετυχαίνετε κάθε φορά, αλλά αφήνει την πιο έντονη και αιχμηρή γραμμή.

2. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει (ή αρέσει) 18 χρήσιμες συμβουλές για να σας πετυχαίνει το eyeliner κάθε φορά - Εικόνα1 3. Αν το χέρι σας τρέμει, ακουμπήστε το μικρό σας δαχτυλάκι στο πρόσωπο για περισσότερη σταθερότητα 18 χρήσιμες συμβουλές για να σας πετυχαίνει το eyeliner κάθε φορά - Εικόνα2 4. Ένα εύκολο τρικ για να σας πετυχαίνει το υγρό eyeliner κάθε φορά 18 χρήσιμες συμβουλές για να σας πετυχαίνει το eyeliner κάθε φορά - Εικόνα3 5. Αν πάλι σας αρέσει το ματ αποτέλεσμα του gel eyeliner, κάντε το εξής με το πινελάκι 18 χρήσιμες συμβουλές για να σας πετυχαίνει το eyeliner κάθε φορά - Εικόνα4 Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ