150 άγνωστοι άνθρωποι πήγαν στα γενέθλια αυτιστικού κοpιτσιού όταν κάλεσε 15 φίλους της και εμφανίστηκαν μόνο δύο

Ένα αυτιστικό κοpίτσι στεναχωρήθηκε επειδή κανείς δεν εμφανίστηκε στα γενέθλιά της, όμως χαμογελάει ξανά όταν περισσότεροι από 150 άνθρωποι της έκαναν ένα εντυπωσιακό πάρτι- έκπληξη.

Η Mia McKay, ηλικίας 8 ετών, από το Gold Coast της Queensland, ανυπομονούσε όλο το μήνα για το πάρτι γενεθλίων της στα McDonalds, και έστειλε προσκλήσεις σε περίπου 15 παιδιά από το σχολείο της.

150 άγνωστοι άνθρωποι πήγαν στα γενέθλια αυτιστικού κοριτσιού όταν κάλεσε 15 φίλους της και εμφανίστηκαν μόνο δύο - Εικόνα 2

Αλλά πολλά από τα παιδιά δεν απάντησαν καν αν θα πάνε και μόνο δύο παιδιά εμφανίστηκαν στο πάρτι.

“Η Mia με κοίταζε λέγοντας ‘Πού είναι όλοι;’”, δήλωσε η μητέρα της, Sarah, στην Daily Mail Australia.

“Της είπα,”Θα είναι εδώ σύντομα, λογικά έχουν κολλήσει στην κίνηση. “

150 άγνωστοι άνθρωποι πήγαν στα γενέθλια αυτιστικού κοριτσιού όταν κάλεσε 15 φίλους της και εμφανίστηκαν μόνο δύο - Εικόνα 3

Αλλά αυτοί οι φίλοι δεν ήρθαν ποτέ, και τα μπεργκερς που τους παρήγγειλε θα πήγαιναν στα σκουπίδια…

Η Sarah, 38 ετών, αποφάσισε να δημοσιεύσει στη σελίδα Buy and Swap της κοινότητας Gold Coast στο Facebook ότι υπάρχει φαγητό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Έγραψε ότι αρκετά παιδιά δεν είχαν εμφανιστεί στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, και είπε στους ακόλουθους της σελίδας να πάνε να πάρουν τα μπέργκερς που είχαν μείνει.

Στη συνέχεια, η Sarah πήρε την Mia στο σπίτι, όπου φάνηκε να συνειδητοποιεί πλήρως πόσα άτομα είχαν παραλείψει το πάρτι της.

Τότε η Mia κάθισε λυπημένη σε μια γωνιά κρατώντας ένα μπαλόνι…

150 άγνωστοι άνθρωποι πήγαν στα γενέθλια αυτιστικού κοριτσιού όταν κάλεσε 15 φίλους της και εμφανίστηκαν μόνο δύο - Εικόνα 4

“Αυτό ράγισε την καρδιά μου, επειδή ήξερα ότι κατάλαβε..,” είπε η Sarah. “Αισθάνεται μόνη της, ξέρει ότι είναι διαφορετική.”

Η Mia διαγνώστηκε με αυτισμό όταν ήταν περίπου δύο ετών.

Για κάποιο χρονικό διάστημα το λεξιλόγιο της Mia περιοριζόταν σε μόλις 25 λέξεις. Οι γονείς της την έβαλαν σε ειδικό νηπιαγωγείο και της είχαν ξεκινήσει λογοθεραπεία.

150 άγνωστοι άνθρωποι πήγαν στα γενέθλια αυτιστικού κοριτσιού όταν κάλεσε 15 φίλους της και εμφανίστηκαν μόνο δύο - Εικόνα 5

Τώρα το λεξιλόγιο της Mia έχει εμπλουτιστεί αρκετά, αλλά προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στο σχολείο της.

“Γενικά, τείνει να μην καταλαβαίνει τι θέλουν οι συνομήλικοί της από εκείνη στο παιχνίδι.”

Αλλά η Mia αγαπά επίσης να τραγουδάει, να χορεύει και να παίζει και είναι “το πιο αστείο παιδί που θα γνωρίσεις,” είπε η 21χρονη αδερφή της, Ashley.

Έτσι, η οικογένειά της ήταν αρκετά στεναχωρημένη όταν μόνο δύο παιδιά από το σχολείο της εμφανίστηκαν στα γενέθλια της Mia.

150 άγνωστοι άνθρωποι πήγαν στα γενέθλια αυτιστικού κοριτσιού όταν κάλεσε 15 φίλους της και εμφανίστηκαν μόνο δύο - Εικόνα 6 Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ