23 αξεσουάρ που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα

Σύμφωνα με ένα ερευνητικό πρόγραμμα, η μέση γυναίκα περνά 1,117 ημέρες από τη ζωή της στην κουζίνα. Αυτό σημαίνει ότι ξοδεύετε περισσότερα από 3 χρόνια της ζωής σας στο μαγείρεμα. Για να κάνουν πιο ευχάριστο αυτό το διάστημα για τις γυναίκες και τους άνδρες, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές ανεφοδιάζουν συνεχώς τις κουζίνες με νέα αντικείμενα και συσκευές.

Παρακάτω θα δείτε 23 αξεσουάρ κουζίνας που όποιος αγαπά το μαγείρεμα θα θέλει να αγοράσει.

Εργαλείο που ξεχωρίζει τον αρακά23 αξεσουάρ που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα - Εικόνα 1

© CrazeCenter

Αυτή η συσκευή βοηθά στην γρήγορη και εύκολη αποφλοίωση του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τα μπιζέλια ανάμεσα στα ρολά και να γυρίσετε τη λαβή. Υπάρχει ένα ειδικό δοχείο που συλλέγει τον αρακά από την άλλη πλευρά.

Κλειστό σουρωτήρι23 αξεσουάρ που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα - Εικόνα 2

© kickstarter

Το Armadillo Colander, κατασκευασμένο από διάφορα φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα, σας επιτρέπει να στραγγίξετε, να συμπιέσετε, ακόμα και να μαγειρέψετε στον ατμό. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα αναδίπλωσης, η οποία καθιστά εύκολη την αποθήκευση του και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε και σε εξωτερικούς χώρους.

Αξεσουάρ καλαμποκιού23 αξεσουάρ που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα - Εικόνα 3

© amazon

Αυτή η συσκευή σάς βοηθά να αφαιρέσετε το καλαμπόκι από τον κορμό του με μόνο μία κίνηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιστρέψετε ή να σπρώξετε τη συσκευή κατά μήκος του κορμού και ορίστε!

 Στυλό καρυκευμάτων23 αξεσουάρ που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα - Εικόνα 4

© cinnibird

Με τη βοήθεια του CinniBird, μπορείτε να σχεδιάσετε ή να γράψετε οτιδήποτε οπουδήποτε. Χρησιμοποιήστε ζάχαρη, πιπέρι, βανίλια, κακάο, κανέλα και πολλά άλλα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «μελάνι».

Φορητός απορροφητήρας

23 αξεσουάρ που θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα - Εικόνα 5 © yankodesign

Αυτό το κομψό αξεσουάρ προτείνεται για χρήση σε μικρές κουζίνες όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση παραδοσιακού απορροφητήρα. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4 5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ