Τα 10 πιο περίεργα πράγματα που βρέθηκαν στο τμήμα ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου

Το τμήμα ελέγχου του αεροδρομίου είναι γνωστό για τους αυστηρούς του κανόνες. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι υποτιμούν τη σοβαρότητα αυτής της δουλειάς. Παρακάτω θα δείτε τα πιο τρελά πράγματα που προσπάθησαν να περάσουν λαθραία απ’ τα σύνορα.

 Νεκρά φίδιαΤα 10 πιο περίεργα πράγματα που βρέθηκαν στο τμήμα ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου - Εικόνα 1

© TSA

Αυτό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα το 2007. Ένας άνδρας από τη Νότια Κορέα κουβαλούσε μια βαλίτσα με βάζα και μπουκάλια γεμισμένα με νεκρά δηλητηριώδη φίδια. Δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με το τι θα έκανε με αυτά τα νεκρά πλάσματα.

Μπάλα κανονιούΤα 10 πιο περίεργα πράγματα που βρέθηκαν στο τμήμα ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου - Εικόνα 2

© pixabay.com

Είναι απλά μια αθώα ιστορία για έναν δύτη που κατά λάθος βρήκε μια παλιά μπάλα κανονιού καθώς εξερευνούσε ένα ναυάγιο του 18ου αιώνα και αποφάσισε να βάλει τα ευρήματα στις αποσκευές του. Ο έλεγχος ασφαλείας τον χαρακτήρισε ως επικίνδυνο και ενδεχομένως εκρηκτικό, οπότε έπρεπε να εκκενώσουν περίπου 300 επιβάτες για να βεβαιωθούν ότι όλοι ήταν ασφαλείς.

 Σώμα γεμάτο με iPhone

Αυτό συνέβη το 2014 στην Κίνα. Η ασφάλεια του αεροδρομίου παρατήρησε κάτι περίεργο όταν ξεκίνησε ο ανιχνευτής μετάλλων. Ο άνθρωπος είχε 94 iPhones πάνω στο σώμα του και είχε την πρόθεση να πουλήσει αυτές τις συσκευές σε υψηλή τιμή.

200 ταραντούλεςΤα 10 πιο περίεργα πράγματα που βρέθηκαν στο τμήμα ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου - Εικόνα 3

© imgur.com

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε την έκπληξη των αξιωματικών ασφαλείας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, όταν είδαν το περιεχόμενο της βαλίτσας ενός ζευγαριού από την Γερμανία. Περιείχε 200 σακουλάκια με σπάνιες ταραντούλες που πήραν από το ταξίδι τους στη Νότια Αμερική.

 $ 1,2 εκατομμύρια σε χρυσές ράβδουςΤα 10 πιο περίεργα πράγματα που βρέθηκαν στο τμήμα ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου - Εικόνα 4

Αυτή η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του καθημερινού καθαρισμού ενός αεροπλάνου που ταξίδευε από τη Βομβάη προς την Μπανγκόκ. Στην τουαλέτα του αεροπλάνου βρέθηκαν 24 μπάρες χρυσού. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν πολύ περίεργο, διότι η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος «καταναλωτής» χρυσού στον κόσμο και το λαθρεμπόριο χρυσού είναι συχνό φαινόμενο. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ