Οι εργαζόμενοι της Apple αποκαλύπτουν τα λάθη που κάνουν οι χρήστες iPhone

Κάθε φορά που αγοράζουμε ένα καινούργιο κινητό μας συναρπάζει το πόσο φανταστική φαίνεται η καινούργια μας συσκευή. Δεν μας περνάει καν από το μυαλό ότι κάτι μπορεί να σπάσει. Αργότερα, μπορεί να δούμε μια μαύρη οθόνη και να μην μπορούμε να καταλάβουμε πως έγινε.

Δείτε παρακάτω 10 συμβουλές από εργαζόμενους της Apple που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής του κινητού σας.

1.Να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικό φορτιστή

Οι εργαζόμενοι της Apple αποκαλύπτουν τα λάθη που κάνουν οι χρήστες iPhone - Εικόνα 1 Το να φορτίσετε το κινητό σας με έναν ψεύτικο φορτιστή μπορεί να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Ακόμα και όταν είστε στο σπίτι ενός φίλου σας πάντα να ζητάτε αυθεντικό φορτιστή. Σύμφωνα με μερικές πηγές, ένας ψεύτικος φορτιστής μπορεί να προκαλέσει ακόμα και φωτιά στο κινητό σας ή να το κάνει να εκραγεί.

2. Μην κλείνετε όλες τις εφαρμογές του κινητού για να εξοικονομήσετε μπαταρία

Οι εργαζόμενοι της Apple αποκαλύπτουν τα λάθη που κάνουν οι χρήστες iPhone - Εικόνα 2 Υπάρχουν χρήστες iPhone που πάντα κλείνουν τις εφαρμογές του κινητού τους για να εξοικονομήσουν ενέργεια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι λάθος γιατί οι εφαρμογές που υπάρχουν στο παρασκήνιο είναι σταματημένες και δεν καταναλώνουν επιπλέον ενέργεια. Έτσι, αν τις κλείσετε και τις ξανανοίξετε το κινητό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.

3. Επιλέξτε μια θήκη που καλύπτει όλες τις σημαντικές θήρες Οι εργαζόμενοι της Apple αποκαλύπτουν τα λάθη που κάνουν οι χρήστες iPhone - Εικόνα 3

Μια προστατευτική θήκη που καλύπτει όλες τις σημαντικές θήρες θα σας εξοικονομήσει χρόνο από το να καθαρίσετε το κινητό σας και μειώνεται ο κίνδυνος να καεί ο φορτιστής σας λόγω της σκόνης που μπορεί να έχει μαζευτεί στην θήρα.

4. Να σβήνετε το κινητό σας όταν έχει πολύ ζέστη και να μην το βγάζετε από την τσέπη σας όταν έχει πολύ κρύο

Οι εργαζόμενοι της Apple αποκαλύπτουν τα λάθη που κάνουν οι χρήστες iPhone - Εικόνα 4

Επίσημα πρέπει να βγάζετε και να χρησιμοποιείτε το κινητό σας από τους 0 μέχρι τους 35 βαθμούς κελσίου. Διαφορετικά, η χρήση του κινητού σε ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα.

5. Μην φορτίζετε το κινητό σας όλο το βράδυ

Οι εργαζόμενοι της Apple αποκαλύπτουν τα λάθη που κάνουν οι χρήστες iPhone - Εικόνα 5

Πολλά περιοδικά υποστηρίζουν ότι αν φορτίζετε το κινητό σας όλο το βράδυ, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα μειωθεί. Αν βγάλετε το κινητό σας από την φόρτιση πριν φτάσει το 100%, η μπαταρία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Άλλωστε, πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κινητό λειτουργεί καλύτερα όταν η μπαταρία βρίσκεται μεταξύ 20-80%.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ