11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως τα μοντέλα της Victoria Secret καταφέρνουν να είναι πάντα τόσο λαμπερά; Παρόλο που και εμείς προσπαθούμε να ακολουθούμε τα ίδια μυστικά φαίνεται να μην έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Μάλλον επειδή δεν ξέρουμε όλα τα μυστικά τους.

Δείτε παρακάτω 11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε.

11. Σωστή κατανάλωση νερού

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 1 © pixabay

Ένας συνηθισμένος μύθος λέει ότι πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Ωστόσο, κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες και χρειάζεται διαφορετικές ποσότητες νερού. Για κάποιον που ζει σε ένα ήπιο κλίμα συνίσταται να πίνει 30 ml νερό για κάθε κιλό του βάρους του.

10. Πρόγραμμα ξυρίσματος

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 2 © pixabay

Οι καλύτερες ώρες για να ξυριστείτε είναι το απόγευμα ή μισή ώρα αφότου ξυπνήσετε, γιατί το πρησμένο δέρμα μπορεί να χαλάσει το ξύρισμα.

9. Μειώστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 3 © pixabay

Το μοντέλο της Victoria Secret, Βικτώρια Μπρίτο, ξέρει τον καλύτερο τρόπο για να χρησιμοποιεί τις πατάτες. Κόβει μια πατάτα σε ροδέλες και βάζει τις ροδέλες κάτω από τα μάτια για 10-15 λεπτά για να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

8. Αποφύγετε τις μουτζούρες

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 4 © pixabay

Αν δεν θέλετε να μουτζουρωθείτε με την μάσκαρα, αφήστε την να στεγνώσει σε κάθε στρώση που περνάτε. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν “ασπίδα”, όπως μια πιστωτική κάρτα στα βλέφαρά σας.

7. Φρέσκο πρόσωπο

11 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να γνωρίζουμε - Εικόνα 5 Σπάνια θα δείτε τα μοντέλα να φοράνε μέικ απ, όταν δεν είναι στην πασαρέλα. Όσο καλό και αν είναι το μέικ απ σας, έχει αρνητικές συνέπειες στην επιδερμίδα σας. Το να φοράτε μέικ απ συνέχεια μπορεί να δημιουργήσει πρόωρες ρυτίδες και να φράξει τους πόρους σας. Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ