15 προτάσεις για γυναικεία κοντά κουρέματα…

Πολλές φορές σκεφτόμαστε να κόψουμε κοντά τα μαλλιά μας, αλλά δεν ξέρουμε ποια κοντά κουρέματα ταιριάζουν στο στρόγγυλο πρόσωπό μας. Ειδικά τώρα που οι νέες τάσεις στα γυναικεία κουρέματα  συνιστούν τα κοντά hairstyles, όλο και περισσότερες γυναίκες σκέφτονται να κάνουν μια τέτοιου είδους ριζική αλλαγή.

Σίγουρα το σχήμα του προσώπου σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με το κούρεμα που έχεις επιλέξει, μιας και η λάθος επιλογή μπορεί να υπερτονίσει το πρόσωπό σου και να δείχνει ακόμη πιο στρόγγυλο. Πράγμα που σε καμία περίπτωση δε θέλεις να συμβεί.

Αν πήρες λοιπόν την απόφαση να αλλάξεις look για το φετινό καλοκαίρι, βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις για τα μαλλιά σου, που θα αναδείξουν τα όμορφα σου χαρακτηριστικά! Ποια κοντά κουρέματα να επιλέξεις αν έχεις στρόγγυλο πρόσωπο

Bob Hairstyle για ίσια μαλλιά 15 προτάσεις για γυναικεία κοντά κουρέματα… - Εικόνα 1 Ένα bob κούρεμα σε Α γραμμή δείχνει εκπληκτικό σε γυναίκες με στρόγγυλο πρόσωπο. Τα επίπεδα που δημιουργούνται και στις πλευρές, θα πλαισιώσουν με ένα μοναδικό τρόπο το πρόσωπό σου και θα το κάνουν ακόμη πιο γλυκό.

Ασύμμετρο κοντό γυναικείο κούρεμα 15 προτάσεις για γυναικεία κοντά κουρέματα… - Εικόνα 2

Η πιο σημαντική τάση για τα hairstyles των γυναικών αυτής της σεζόν, είναι τα ασύμμετρα κουρέματα. Ο τρόπος που η μία πλευρά αγκαλιάζει το πρόσωπο κάνει την εμφάνισή μας εξαιρετικά γοητευτική και μυστηριώδη και γι’ αυτό πλέον συναντάμε αυτό το στυλ όλο και περισσότερο.

Μακρύ pixie κούρεμα με ανταύγειες 15 προτάσεις για γυναικεία κοντά κουρέματα… - Εικόνα 3 Τα layers έχουν την ιδιότητα να δείχνουν πιο μακρύ ένα στρογγυλό πρόσωπο και να δίνουν την ψευδαίσθηση πως υπάρχουν γωνίες. Εξίσου αποτελεσματικές όμως είναι και οι λεπτές φωτεινές ανταύγειες, οι οποίες αναδεικνύουν το συγκεκριμένο hairstyle με τον καλύτερο τρόπο.

Bob γυναικείο κούρεμα σε παστέλ αποχρώσεις 15 προτάσεις για γυναικεία κοντά κουρέματα… - Εικόνα 4

Τα παστέλ χρώματα μαλλιών είναι από τα must του 2016 και ταιριάζουν απίστευτα με τα bob hairstyles, καθώς προσθέτουν αρκετές υφές και δίνουν βάθος στο φιλάρισμα που υπάρχει.

Κοντό κούρεμα για κυματιστά μαλλιά 15 προτάσεις για γυναικεία κοντά κουρέματα… - Εικόνα 5

Αν πάλι δεν έχεις ίσια μαλλιά και φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι πολύ κοντό, μπορείς να κάνεις ένα καρέ και να παίξεις με πιο έντονο φιλάρισμα και μύτες, τα οποία θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σου και θα είναι και πολύ εύκολο στο να κάνεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ