15 Πανέμορφα μέρη που οι περισσότεροι τουρίστες δεν γνωρίζουν

Πολλά καταπληκτικά μέρη στον κόσμο δεν είναι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί επειδή είναι δύσκολο να φτάσετε σε αυτούς. Αλλά δεν είναι αυτά τα ευχάριστα νησιά, τα γαλανά νερά, τα λουλούδια και οι καταπληκτικοί καταρράκτες που αξίζει να επισκεφθείτε;

Όλα τους φαίνονται σαν να ανήκουν στα παραμύθια. Μπλαγκάζ, Βοσνία και Ερζεγοβίνη 15 Incredibly Beautiful Places Most Tourists Don’t Know About - Εικόνα 2

Το Blagaj (Μπλαγκάζ) είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται ανάμεσα σε μικρούς καταρράκτες και περιβάλλεται από γαλανά νερά. Τα λευκά σπίτια και το μοναστήρι βρίσκονται κάτω από έναν απότομο βράχο. Αυτό είναι ένα ιερό μέρος για τους δερβίσηδες και τους Σούφι που έχτισαν το χωριό σε αυτήν την γωνιά του παραδείσου.

Χουακακίνα, Περού15 Incredibly Beautiful Places Most Tourists Don’t Know About - Εικόνα 3

Είναι μια πόλη όαση στη μέση μιας τεράστιας ερήμου. Ο πληθυσμός της πόλης είναι περίπου 200 άτομα.

Λίμνη Χίλιερ, Αυστραλία15 Incredibly Beautiful Places Most Tourists Don’t Know About - Εικόνα 4

Φανταστείτε αμμώδεις παραλίες που περιβάλλονται από δάση από ευκαλύπτους σε μια ροζ λίμνη. Ο τόπος ανακαλύφθηκε το 1802 και παραμένει ροζ όλο το χρόνο! Θεωρήθηκε ότι ορισμένα φύκια και μικροοργανισμοί έκαναν τον τόπο ροζ, αλλά οι μετέπειτα μελέτες δεν το επιβεβαίωσαν. Ως εκ τούτου, κανείς δεν ξέρει γιατί το νερό έχει αυτό το ασυνήθιστο χρώμα.

Κρυμμένη Παραλία, νησιά Μαριέτα, Μεξικό

15 Incredibly Beautiful Places Most Tourists Don’t Know About - Εικόνα 5

Η κρυμμένη παραλία (Playa de Amor) έχει καθαρό νερό και μεγάλη ποικιλία πουλιών που ζουν εκεί. Αφού διασχίσετε ένα λαβύρινθο υποθαλάσσιων σπηλαίων για λίγα λεπτά, θα ανακαλύψετε μια υπέροχη παραλία που χάνεται στα βάθη του νησιού.

Σχισμή Σίλφρα, Ισλανδία15 Incredibly Beautiful Places Most Tourists Don’t Know About - Εικόνα 6

Βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Θίνγκβελιρ της Ισλανδίας. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των δυτών και των εξερευνητών. Είναι δυνατόν να χάσετε την αίσθηση του βάθους εδώ, επειδή το κρύο νερό είναι απίστευτα καθαρό. Μπορείτε να δείτε μέσα από 300 μέτρα!

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ