20 Απίστευτα κτίρια που αψηφούν τους νόμους της φυσικής!

20 απίστευτα κτίρια που αψηφούν τους νόμους της φυσικής!

Ακόμα πιστεύετε ότι ένα σπίτι πρέπει να έχει μία συνηθισμένη, προβλέψιμη εμφάνιση; Λοιπόν, ετοιμαστείτε να αλλάξετε τις απόψεις σας – όπως και μερικά από τα εκπληκτικά κτίρια που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο!

Αυτά τα απίστευτα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα είναι τόσο αντισυμβατικά, που μερικές φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το πάτωμα από την οροφή. Αλλά αυτό προσθέτει μόνο στην ιλιγγιώδη γοητεία αυτών των καινοτόμων σχεδίων!

Σήμερα, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο αντισυμβατικά κτίρια στον κόσμο. Θα θέλαμε πολύ να περάσουμε μία ώρα στην εξερεύνηση των εσωτερικών τους!

Το καμπύλο Σπίτι, Ινδιανάπολις 20 Απίστευτα κτίρια που καταρρίπτουν τους κανόνες της Φυσικής - Εικόνα 1 Το εμπορικό κέντρο Lou Ruvo Center για την υγεία ου εγκεφάλου, Λας Βέγκας 20 Απίστευτα κτίρια που καταρρίπτουν τους κανόνες της Φυσικής - Εικόνα 2 Το μουσείο Vitra Design, Weil am Rhein 20 Απίστευτα κτίρια που καταρρίπτουν τους κανόνες της Φυσικής - Εικόνα 3  Το Chiat/Day διαφημιστικό πρακτορείο, Καλιφόρνια 20 Απίστευτα κτίρια που καταρρίπτουν τους κανόνες της Φυσικής - Εικόνα 4 Το Olympic Fish Pavilion, Μπαρτσελόνα 20 Απίστευτα κτίρια που καταρρίπτουν τους κανόνες της Φυσικής - Εικόνα 5Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ