Μοιάζει με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα.

Υπάρχει κάτι πολύ ανεξήγητο στα μικρά και χνουδωτά σκυλάκια, που μας κάνει να τα αγαπάμε πάρα πολύ. Ευτυχώς, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες και βίντεο από τις αταξίες των μικρών μας φίλων και μπορούμε να τα απολαμβάνουμε οποιαδήποτε στιγμή.

Αυτό το μπισόν φριζέ, όμως, έχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ακόμα πιο χαριτωμένο και το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα σκυλάκια. Το κούρεμα του! Ο ιδιοκτήτης του έχει επιλέξει να του κάνει το τέλειο κυκλικό κούρεμα.

Είναι ταυτόχρονα περίεργο, αλλά και τόσο αξιαγάπητο! Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Μοιάζει με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα. Δείτε το όμως όταν αρχίζει να κινείται. - Εικόνα0 Η Τόρι είναι ίσως το πιο γλυκό και χαριτωμένο σκυλάκι που έχουμε δει ποτέ μας. Σε αντίθεση με άλλα σκυλιά της ίδιας ράτσας, η Τόρι έχει ένα τέλειο κυκλικό κούρεμα. Μοιάζει με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα. Δείτε το όμως όταν αρχίζει να κινείται. - Εικόνα1 Το κούρεμα είναι τόσο κυκλικό, που όταν κοιμάται, φαίνεται σαν μια τεράστια μπάλα από βαμβάκι. Μοιάζει με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα. Δείτε το όμως όταν αρχίζει να κινείται. - Εικόνα2 Τα άλλα σκυλιά της ράτσας της έχουν συνήθως σγουρό και κοντό τρίχωμα. Μοιάζει με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα. Δείτε το όμως όταν αρχίζει να κινείται. - Εικόνα3 Η Τόρι ζει στην Νότια Κορέα μαζί με τους γονείς της, που προφανώς λατρεύουν να την βγάζουν φωτογραφίες. Μοιάζει με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα. Δείτε το όμως όταν αρχίζει να κινείται. - Εικόνα4 Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ