Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε ένα Ζευγάρι πάνω στη θάλασσα;

Αυτό το ζευγάρι χρειάστηκε 20 χρόνια για να κατασκευάσει το δικό του πλωτό Σπίτι-Νησί! Μια φορά κι έναν καιρό, για να αποδράσουν από την φασαρία της πόλης, οι καλλιτέχνες Kings και Adams αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να οικοδομήσουν ένα μικρό σπίτι στο δικό τους νησί.

Επέλεξαν ένα πλωτό νησί κοντά στις ακτές του νησιού Βανκούβερ στη Βρετανική Κολομβία. Έχουν εργαστεί για περισσότερα από είκοσι χρόνια για να δημιουργήσουν το δικό τους ήσυχο, απομακρυσμένο καταφύγιο μέσα στην αγκαλιά της φύσης, και δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες από τα αρχεία αυτού του ευτυχισμένου ζευγαριού!

1991 Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε ένα Ζευγάρι πάνω στη θάλασσα; - Εικόνα 1 1992 Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε ένα Ζευγάρι πάνω στη θάλασσα; - Εικόνα 2   Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε ένα Ζευγάρι πάνω στη θάλασσα; - Εικόνα 3 1998 Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε ένα Ζευγάρι πάνω στη θάλασσα; - Εικόνα 4 2015 Δεν φαντάζεστε τι έφτιαξε ένα Ζευγάρι πάνω στη θάλασσα; - Εικόνα 5Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ