Το λεοπάρ κέικ που σκίζει σε γεύση και εμφάνιση!

Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική.

Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική. Το λεοπάρ κέικ που σκίζει σε γεύση και εμφάνιση!

Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις.

Δείτε το βίντεο

Πηγές: cocoebaunilha.com (h/t: designyoutrust, neatorama)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ