Η αλήθεια πίσω από 15 τρελές φωτογραφίες

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα ήταν πραγματικά απίθανες αν δεν ήταν προϊόντα μοντάζ, όπως απίθανες θα ήταν και οι ιστορίες πίσω από αυτές. Φωτογραφίες που όταν πρωτοκυκλοφόρησαν μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, τόσο για τη σπανιότητά τους όσο και για το αν επρόκειτο για πραγματικές εικόνες και περιστατικά ή απλά για προϊόντα μοντάζ. Και η αλήθεια είναι πως αποδείχθηκε το δεύτερο.

1. Η διάσωση από τα δόντια του καρχαρία Η αλήθεια πίσω από 15 τρελές φωτογραφίες - Εικόνα3 Όλοι γνωρίζουν πως η πάλη με έναν καρχαρία είναι τόσο δραματική και επικίνδυνη όσο φανταζόμαστε. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2001 και φημολογήθηκε ότι απέσπασε το βραβείο για τη φωτογραφία της χρονιάς από το National Geographic. Υποτίθεται η φωτογραφία είναι του εναέριου αμερικάνικού στρατού μετά από την ολοκλήρωση επικίνδυνης αποστολής.

2. Το Γιαπωνέζικο μπλε καρπούζι Η αλήθεια πίσω από 15 τρελές φωτογραφίες - Εικόνα4 Πριν βιαστείτε και αναφερθείτε σε ένα σπάνιο είδος καρπουζιού που υπάρχει μόνο στην Ιαπωνία, θα σας απογοητεύσουμε καθώς πρόκειται για προϊόν μοντάζ. Ο μύθος ανέφερε πως ήταν το πιο σπάνιο καρπούζι του κόσμου και το κιλό του ανερχόταν στις 200 λίρες.

3. Η φωτισμένη Ινδία Η αλήθεια πίσω από 15 τρελές φωτογραφίες - Εικόνα5 Αυτή η φωτισμένη εικόνα της Ινδίας από το διάστημα δεν είναι πραγματική καθώς φωτογραφία αποτελεί μια σύνθεση όσων έχουν τραβηχτεί την τελευταία δεκαετία στη από το διαστημικό σταθμό και όχι μόνο μια λήψη.

4. Το μοτοποδήλατο που κόλλησε στο δέντρο Η αλήθεια πίσω από 15 τρελές φωτογραφίες - Εικόνα6 Η πραγματική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία περιλαμβάνει ένα σκουριασμένο μοτοποδήλατο και ένα δέντρο σε συνδυασμό. Ο μύθος πίσω από τη φωτογραφία ήθελε το μοτοποδήλατο που είχε εγκαταλειφθεί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο δάσος να έχει εναρμονιστεί και να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του φυσικού περιβάλλοντος.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ