20 στιγμές καθημερινής «τρέλας» που κάθε μαμά έχει ζήσει!

Παιχνίδια στο πάτωμα, παιδικές φωνές να πλημμυρίζουν το σπίτι όλη τη μέρα, άπλυτα ρούχα παντού, όλα αυτά που για τους υπόλοιπους μοιάζουν σκέτος «εφιάλτης», για τις μαμάδες αποτελούν μία τυπική, συνηθισμένη μέρα. Η καθημερινότητα μιας μαμάς, όπως θα ξέρετε από πρώτο χέρι, είναι γεμάτη περιπέτεια αλλά και πολύ γέλιο! Θυμηθείτε κάποιες από αυτές τις στιγμές, άλλοτε αστείες, εκνευριστικές ή συγκινητικές- πάντως σίγουρα μοναδικές!

1. Τα παιδιά σάς βλέπουν σαν ένα «λούτρινο» παιχνίδι 20 στιγμές καθημερινής «τρέλας» που κάθε μαμά έχει ζήσει! - Εικόνα1 Μπορεί να σας πειράζουν τα μαλλιά, να βάζουν τα δάχτυλά τους μέσα στα μάτια ή τη μύτη σας… Όπως και να έχει, σας βλέπουν σαν ένα λούτρινο παιχνίδι. Απλώς, απολαύστε το! Εξάλλου, είναι αστείο.

2. Κάνετε μπάνιο σε χρόνο μηδέν! Με τα παιδιά στο σπίτι, δεν έχετε άλλη επιλογή. Οι μαμάδες σπάνε κάθε ρεκόρ όταν πρέπει να ετοιμαστούν για έξω… Ντους, μαλλιά, βάψιμο, ντύσιμο, όλα σε λιγότερο από ένα τέταρτο!

3. Bρίσκετε παιχνίδια παντού-παντού όμως! 20 στιγμές καθημερινής «τρέλας» που κάθε μαμά έχει ζήσει! - Εικόνα2 Ανοίγετε το ψυγείο να πάρετε τον χυμό και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τι δουλειά έχει η αγαπημένη κούκλα της κόρης σας εδώ;

4. Mαθαίνετε να κάνετε πολλές δουλειές με το ένα χέρι… 20 στιγμές καθημερινής «τρέλας» που κάθε μαμά έχει ζήσει! - Εικόνα3 … γιατί με το άλλο πρέπει να κρατάτε το μωρό. Αν το αφήσετε στην κούνια του, ενδεχομένως να το μετανιώσετε μόλις αρχίσει να κλαίει ασταμάτητα.

5. Όταν δεν ξυπνάτε μόνες σας- σας ξυπνάνε! 20 στιγμές καθημερινής «τρέλας» που κάθε μαμά έχει ζήσει! - Εικόνα4 Με ένα μαγικό τρόπο, όταν η μαμά θέλει να ξεκουραστεί λίγο παραπάνω, τα παιδιά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σηκωθούν πριν από εκείνη και φυσικά θα την «αναγκάσουν» να ξυπνήσει με τον τρόπο τους.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2 3 4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ